De mensen van Laudame integreren snel

Rob Brueren, Finance Manager bij Hexion (voorheen Momentive Specialty Chemicals)

Rob Brueren is Manager Financial Shared Service Center (FSSC) bij Hexion (voorheen Momentive Specialty Chemicals). Het hoofdkantoor bevindt zich in de VS, het Europees hoofdkantoor in Rotterdam. Momentive heeft een gediversificeerde portfolio en richt zich op de specialty chemicals zoals epoxy voor windmolens en coatings/lakken welke hun toepassing vinden in huizen, auto's en boten. De administratie van alle vestigingen in Europa is ondergebracht bij het FSSC in Rotterdam.
 
Brueren huurt regelmatig tijdelijke medewerkers in, voor extra capaciteit bij projecten maar ook voor korte opvang zoals vervanging bij zwangerschapsverlof etc. Brueren: “Ik wil een klein percentage van de capaciteit op mijn afdeling flexibel houden. In de chemie is het moeilijk plannen door de snelheid waarmee ondernemingen vandaag gekocht en morgen verkocht worden. Daar moet je flexibel op in kunnen spelen. Bovendien zijn interimmers heel goed voor een andere kijk. Ze helpen bedrijfsblindheid voorkomen”.
 
Brueren werkt sinds een aantal jaren met Laudame samen, voor interimfuncties op verschillende niveaus. “Per definitie zijn de cv’s van de kandidaten goed, de kandidaten zijn altijd goed voorbereid. Doordat Laudame klein is gebleven kennen ze hun mensen goed. Daardoor weten ze wie bij een organisatie past. De mensen van Laudame integreren heel snel. Je merkt niet dat ze extern zijn, ze zijn erg dedicated.”