Laudame Financials Ontdek meer

Als consultants richten wij ons op het ontwikkelen en structureel verbeteren van processen, afdelingen en organisaties, in verbinding met uw medewerkers. Daarin maken we de cruciale vertaalslag van strategisch advies op complexe vraagstukken naar praktische en creatieve oplossingen voor uw organisatie. Geen dikke rapporten, maar een concrete en praktische weg vooruit, vanuit de focus op duurzaam resultaat voor uw organisatie.

Dat begint met luisteren en doorvragen om uw organisatie en de problematiek goed in kaart te brengen. Want hoewel financiële vraagstukken zich vaak rondom dezelfde thema’s concentreren, is iedere organisatie uniek. De weg vooruit vraagt dus ook om meer dan een best practice of standaardoplossing voor zeer specifieke problemen. Goed werkende en kwalitatief robuuste oplossingen die als een maatpak bij uw organisatie passen. Dat is waar het consultancy-team van Laudame het verschil maakt.

"Je merkt dat het bij Laudame draait om meer dan alleen shareholder value. Ze willen echt een zinvolle en blijvende footprint achterlaten." Wilco van Wijck, Finance Manager bij het Nederlandse Rode Kruis

Het consultancy-team

Onze consultants verbinden theorie en technologische ontwikkelingen met hun jarenlange praktijkervaring vanuit uiteenlopende interim opdrachten en (implementatie)projecten. Ze zien niet alleen wat beter kan, maar zorgen daadwerkelijk voor verbetering en duurzaam resultaat. Zij zijn als geen ander in staat om uw financiële functie te ontwikkelen en te helpen bij de inrichting en optimalisatie van uw operationele en financiële processen. We geven de verandering samen met u vorm, voeren hem door en maken hem af.

Expertisegebieden

Heeft uw organisatie hulp nodig bij de implementatie van een ERP-pakket, BI-systeem of performance management? Wilt u een quick scan, doorlichting of gedegen advies over financiële vraagstukken? Worstelt u met de inrichting van uw projectbeheersing? Neem vandaag nog contact op met ons consultancy-team om te zien hoe wij u van dienst kunnen zijn.

  1. Financiële bedrijfsvoering, datamanagement en procesinrichting in de zorg
  2. Herstructurering, overname of fusie: versterk uw financiële functie
  3. Datagestuurd werken en effectieve dashboarding
  4. Projectmatige verbetering van de finance functie
  5. Strategieontwikkeling en implementatie voor ESG Reporting
  6. In control met Power BI
Doorpraten over vraagstukken binnen uw organisatie?

We vertellen graag meer over onze aanpak. Neem contact op met Sjaco voor een kennismaking.

Sjaco Trouwborst 06 43 47 15 83 Stuur een bericht Bel mij terug
Meer weten? App Sjaco Trouwborst:
06 43 47 15 83