Laudame Financials Ontdek meer

Laudame Financials gaat verder dan het bemiddelen en detacheren van gedreven interim financials. Wij richten ons op het verder helpen van uw organisatie. De adviserende rol die we graag innemen komt voort uit onze kennis van de business, de jarenlange ervaring én de expertise van onze mensen. Door scherpe vragen te stellen en kritisch mee te denken brengen we uw organisatie en afdeling verder. Het resultaat? Een nauwe samenwerking waarin onze interim financials kunnen excelleren en u mag rekenen op een zorgvuldige, betrokken en loyale partner die zich inzet om meer te bereiken dan alleen het uitvoeren van de opdracht.

"Het verschil tussen CV's schuiven en keer op keer precies de juiste kandidaat voorstellen." Ernst Wiemans, CFO bij Happy Horizon

Onze aanpak

Waar wij in elke opdracht voor gaan? Een finance professional die uitgedaagd wordt in zijn werk en daardoor de kans krijgt om te groeien én een opdrachtgever die daar de vruchten van plukt. U mag er vanuit gaan dat de langetermijnrelatie de basis is voor onze samenwerking. Daarom doen we geen concessies bij het selecteren van de beste professional op basis van uw nauwkeurig vastgestelde wensen en eisen. Daarnaast hanteren we een zeer persoonlijke benadering. Dat betekent dat wij geen interim financials voorstellen die we niet persoonlijk kennen. We zijn er trots op dat opdrachtgevers onze werkwijze en professionals waarderen en daardoor vaak bij ons terugkomen. Hierdoor zijn we in staat om blijvend met u mee te denken, in welke positie en binnen welk bedrijf u ook werkzaam bent.

Onze mensen

Laudame bemiddelt verbeteringsgerichte en intrinsiek gemotiveerde finance professionals op het gebied van Accounting, Finance, Projectmanagement en Controlling. De passende interim financial brengt niet alleen de juiste kennis en ervaring met zich mee, maar hij of zij past absoluut binnen de beoogde afdeling en bedrijfscultuur. Voor het vervullen van de interim rollen heeft Laudame naast haar eigen team van financials toegang tot een netwerk van freelancers en samenwerkingspartners.

"Je merkt dat het bij Laudame draait om meer dan alleen shareholder value. Ze willen echt een zinvolle en blijvende footprint achterlaten." Wilco van Wijck, Finance Manager bij het Nederlandse Rode Kruis

Interim financial nodig binnen uw organisatie?

Bent u op zoek naar een hoogopgeleide, gedreven en verbeteringsgerichte interim financial? We denken graag met u mee over de uitdagingen, mogelijkheden en kansen binnen uw organisatie. Neem gerust contact op met één van onze business consultants voor een kennismaking of intake.

Wat zeggen opdrachtgevers over onze interim financials?

8.4 gem. klant waardering
Opdrachtgevers beoordelen ons gemiddeld met een 8.4
Meer weten of kennismaken?

Ik vertel u graag meer over onze aanpak. Neem contact op of laat uw gegevens achter via het formulier. Dan neem ik zo snel mogelijk contact met u op.

Henric Doeven 06 54 69 00 18 Stuur een bericht Bel mij terug
Meer weten? App Henric Doeven:
06 54 69 00 18