Laudame Financials Ontdek meer

Wij schuiven niet met cv’s, maar stellen in de regel maar één kandidaat voor: de perfecte match. Dit betekent dat wij, zodra we de perfecte kandidaat hebben gevonden, daar ook voor de volle 100% voor gaan.

Onze aanpak

Werving- & Selectietrajecten bij Laudame Financials kenmerken zich door de persoonlijke aanpak. Tijdens onze kennismakingsgesprekken gaan we de diepte in op zowel persoonlijk als zakelijk vlak. Wat beweegt jou als financial, waar ben je naar op zoek en waar krijg je energie van in je werk? Daarnaast bespreken we uitgebreid welke persoonskenmerken jou typeren en hoe dat tot uiting komt in je werk. Ook bij opdrachtgevers steken we extra tijd in het achterhalen van de bedrijfscultuur en de gewenste persoonskenmerken van de kandidaat. Dat betaalt zich uit in het realiseren van de perfecte match, zowel vakinhoudelijk als persoonlijk.

Sollicitatieprocedure

  1. Wij beoordelen je cv (en motivatie);
  2. Tijdens een telefonisch gesprek bespreken we je sollicitatie;
  3. Sluit jouw profiel aan bij de vacature? Dan volgt een uitgebreid kennismakingsgesprek bij ons op kantoor;
  4. Denken wij met elkaar de perfecte match te hebben gevonden? Dan ga je op gesprek bij de opdrachtgever;
  5. Van beide kanten een perfecte match? Dan vervolgen wij de procedure en ben jij klaar om de stap te zetten.

Open sollicitatie

Op onze vacaturepagina vind je een overzicht van de actuele vacatures die wij op dit moment in bemiddeling hebben. Op dit moment geen vacature die bij jou past? Stuur dan een open sollicitatie. Past je profiel bij de opdrachten die wij regelmatig in bemiddeling hebben? Dan leren we je graag beter kennen tijdens een kennismakingsgesprek. Zodra we voor jou een perfecte match zien, nemen we contact met jou op.

Meer weten?

We vertellen graag meer over onze aanpak. Neem contact op met Albert Mastenbroek.

Albert Mastenbroek 06 18 78 99 49 Stuur een bericht Bel mij terug
Meer weten? App Albert Mastenbroek:
06 18 78 99 49