Laudame Financials Ontdek meer

Laudame Financials is altijd op zoek naar verbeteringsgerichte financials. Door de variatie aan behoeften van onze opdrachtgevers zijn wij in staat om voor zowel beginnende als ervaren financials keer op keer de perfecte match te realiseren.

Kickstart je carrière bij Laudame Financials

Sta je nog aan het begin van je financiële carrière? Dan mag je erop rekenen dat je snel in het diepe gegooid zal worden om, met goede begeleiding en een persoonlijk trainings- en ontwikkelingsplan, veel te leren bij verschillende opdrachtgevers. Een uitstekende gelegenheid om je breed te oriënteren, snel te ontwikkelen en een relevant netwerk op te bouwen. De optimale basis voor jouw carrière als financial. Benieuwd hoe jouw eerste opdracht eruit kan zien bij Laudame Financials? Milou vertelt over haar ervaringen bij Bilfinger en Mediq en Tim vertelt over zijn ervaringen bij Shell.

De perfecte vervolgstap

Heb je al een aantal jaar ervaring en ben je op zoek naar afwisseling en nieuwe werkomgevingen? Als interim financial krijg je de kans om je opgedane kennis en ervaring toe te passen binnen nieuwe omgevingen. Samen bepalen we je ontwikkelbehoeften en gaan we op zoek naar een opdracht waarin je nog meer waarde kan toevoegen én jezelf kan blijven ontwikkelen. Cynthia vertelt in dit artikel over haar eerste indrukken als interim financial.

Uitdaging met een stabiele basis

Ben je al verder in je loopbaan en heb je behoefte aan nieuwe uitdagingen en afwisseling, maar dan wel met een solide basis? Met jouw ervaring maak je als interim controller of interim finance manager het verschil voor onze opdrachtgevers. Wij zijn bij uitstek de partij die het juiste maatwerk kan leveren. Daarnaast lever je met jouw ervaring en kennis een waardevolle bijdrage aan de ontwikkeling van de andere financials in ons team. Zo vertelt Maris op deze pagina over zijn rol als managing consultant en interim finance manager.

"Bij ons staat de financial altijd centraal, omdat het onze overtuiging is én omdat we uit ervaring weten dat de opdrachtgever daar ook de vruchten van plukt."

Kennismaken met Laudame?

Vanaf het eerste kennismakingsgesprek zal je merken dat bij ons elke persoon telt en onze volle aandacht verdient. Wij nemen uitgebreid de tijd om elkaar te leren kennen en uit te vinden wat je beweegt en wat je ambities zijn. Ook vertellen wij graag over de manier waarop we werken omdat we trots zijn op wat we doen.

Wij willen dat zowel jij als wij er zeker van zijn dat Laudame jou een passende toekomst biedt. Ook vinden we het belangrijk dat je aan onze kernwaarden voldoet. Komen we beide tot die conclusie dan zal je snel ervaren dat je er direct bij hoort. Allereerst zien we er keer op keer op toe dat onze opdrachten je enthousiast maken en tegelijkertijd voldoende blijven uitdagen. Uiteraard houden deze opdrachten gelijke pas met je persoonlijke ambities en plannen rondom je eigen ontwikkeling. Je kunt daarbij rekenen op frequente professionele begeleiding van onze business consultants.

Naast het zakelijke is er ook veel ruimte voor sociale activiteiten in ons eigen café De Hef, op de piste tijdens ons jaarlijkse ski-event of op het beachvolleybalveld om maar een paar voorbeelden te noemen. Je leest er meer over op onze Laudame cultuur pagina. Herken jij jezelf in het DNA van Laudame? Bekijk dan eens onze vacatures.

Doorpraten over jouw mogelijkheden?

Ik vertel je graag meer over onze aanpak. Stuur mij gerust een berichtje. Liever teruggebeld worden? Vul dan het formulier in.

Stephanie Kosten 06 31 99 18 83 Stuur een bericht Bel mij terug
Meer weten? App Stephanie Kosten:
06 31 99 18 83