Laudame Financials Ontdek meer

Ongeveer twee jaar geleden spraken we Jordy over zijn eerste twee maanden bij Laudame Financials. Toen was de quote bij het artikel: “There are no speed limits on the road to success”. Nu twee jaar later kijken we terug op de periode daarna.

Ongeveer twee jaar geleden spraken we Jordy over zijn eerste twee maanden bij Laudame Financials. Toen was de quote bij het artikel: “There are no speed limits on the road to success”. Nu twee jaar later kijken we terug op de periode daarna.

Wat is er allemaal gebeurd de afgelopen twee jaar?

“Bijna teveel om op te noemen. Met een flinke hoeveelheid kennis vanuit mijn opleiding en een gezonde dosis ambitie rolde ik na de schoolbanken het werkleven in bij Laudame Financials. Mijn eerste opdracht was bij Jacobs Douwe Egberts. In 8 maanden tijd heb ik daar heel veel geleerd en mooie vakinhoudelijke stappen mogen zetten. De reistijd was minder, maar daar kwam bij mijn tweede opdracht gelukkig verbetering in. Nu werk ik in Goes, bij McCain. In het eerste jaar heb ik mijzelf daar heel snel kunnen ontwikkelen en weer veel nieuwe dingen kunnen leren. Het afgelopen half jaar is die ontwikkeling even wat minder snel gegaan.”

Was er sprake van een speed limit?

“In dit geval was er sprake van een zelfopgelegde speed limit. Het afgelopen jaar ben ik namelijk veel tijd kwijt geweest aan het bouwen van mijn eigen huis. Dit ging in goed overleg met Laudame en de opdrachtgever, maar daardoor is mijn persoonlijke ontwikkeling wel op een lager pitje komen te staan. Een bewuste keuze, maar nu mijn huis klaar is kan de speedlimit er wat mij betreft weer vanaf.”

"Na mijn eerste opdracht mocht ik, met ongeveer 8 maanden werkervaring op zak, op mijn tweede opdracht een financiële entiteit in Dubai opzetten."

Welke ontwikkeling heb je doorgemaakt?

“Als interim financial kom je op plekken waar je normaal niet zo snel zou komen. Na mijn eerste opdracht mocht ik, met ongeveer 8 maanden werkervaring op zak, op mijn tweede opdracht een financiële entiteit in Dubai opzetten. Ik denk dat weinig financials met 8 maanden werkervaring die kans krijgen. Tuurlijk, het was wel even spannend of ik de opdracht mocht gaan doen en het was ook een flinke uitdaging, maar die opdracht heeft mij zowel vakinhoudelijk als persoonlijk enorm veel gebracht. Ik zie het als een kans die ik heb gekregen en met beide handen heb aangepakt.

Daarnaast is het werken als interim financial natuurlijk de perfecte gelegenheid om het werkveld te verkennen en te ontdekken wat ik echt leuk vind.“

Hoe heeft Laudame daaraan bijgedragen?

“Allereerst natuurlijk door mij de kans te geven op de uitdagende opdrachten. Daarnaast heb ik veel gehad aan de coaching en begeleiding vanuit mijn manager. Niet alleen vakinhoudelijk, maar vooral ook als trigger om kritisch naar mezelf te blijven kijken en als motivator om mezelf uit te blijven dagen. Wat ik gaaf vind aan het trainingstraject binnen de Laudame Academy is dat het goed aansluit bij mijn ontwikkeling in de opdrachten. Het helpt je echt verder in je werk.”

Wat zijn nu je doelen?

“Nu de speed limit er weer vanaf is, is het tijd om mij weer te richten op mijn persoonlijke ontwikkeling. De afgelopen periode heb ik de kans gekregen om mij op het huis te richten en nu is het tijd om zowel vakinhoudelijk als persoonlijk weer mooie stappen te gaan zetten. Mijn opdracht bij McCain loopt nog tot het einde van dit jaar en in die tijd wil ik een mooi concept neerzetten voor mijn opvolger. De relatief rustigere periode in de zomermaanden is een perfect moment om daar mee te starten.”