Laudame Financials Ontdek meer

Verspilling elimineren en processen effectiever en efficiënter maken, dat is onze drijfveer. Zodat uw processen steeds meer gericht zijn op klantwaarde en ontdaan worden van onnodige stappen. In een wereld waar verandering de enige constante lijkt te zijn, lijkt het efficiënt inrichten van processen een reis zonder eind. Hoe richt u processen in die daar tegen bestand zijn? Dat vraagt om inlevingsvermogen, verbeteringsgerichtheid, een integrale aanpak, samenwerking met verschillende disciplines, goede communicatie en een frisse blik op bestaande processen. Vaardigheden die bij Laudamers in het DNA zitten.

"Processen lopen het risico om vast te roesten binnen een organisatie"

Onze financials doen bij verschillende opdrachtgevers brede kennis op van keten- en procesoptimalisatie die zij toepassen daar waar processen minder goed zijn ingericht. Processen lopen het risico om vast te roesten binnen een organisatie. Op de vraag waarom processen op een bepaalde manier zijn ingericht is het antwoord regelmatig “omdat we dat altijd al zo doen”. Een duidelijke indicatie dat er ruimte voor verbetering is.

Lean & Six Sigma

Onze specialisten zien niet alleen wat beter kan, maar zorgen ook daadwerkelijk voor verbetering. Dat doen ze op basis van de principes van Lean en Six Sigma. In samenwerking met het finance team creëren ze draagvlak binnen uw organisatie en initiëren en realiseren ze verbeteringen. Het resultaat?

  • Verspillingen binnen processen worden geëlimineerd;
  • Tijdsbesparing door efficiëntere processen;
  • Duurzame verbetering en blijvend resultaat.
Meer weten?

We vertellen graag meer over onze aanpak. Neem contact op met Jan-Willem Oosterom.

Jan-Willem Oosterom 06 28 90 56 00 Stuur een bericht Bel mij terug