Laudame Financials Ontdek meer

Per april 2023 is de dagelijkse leiding van Laudame Financials overgegaan van DGA Gilles Kok naar het eerder gevormde management team, bestaande uit Henric Doeven, Stephanie Kosten, Maris Moerman, Jan-Willem Oosterom, Cora Plomp-Speksnijder en Sjaco Trouwborst. De eigendomsoverdracht van de onderneming loopt al langer en wordt in de komende periode afgerond.

Per april 2023 is de dagelijkse leiding van Laudame Financials overgegaan van DGA Gilles Kok naar het eerder gevormde management team, bestaande uit  Henric Doeven, Stephanie Kosten, Maris Moerman, Jan-Willem Oosterom, Cora Plomp-Speksnijder en Sjaco Trouwborst. De eigendomsoverdracht van de onderneming loopt al langer en wordt in de komende periode afgerond.

Laudame Financials is onder leiding van Gilles Kok uitgegroeid tot een gespecialiseerde dienstverlener met een uitstekende positie in de markt. De kwaliteit van dienstverlening en expertise in Finance & Control wordt breed herkend en erkend.

Terugblikkend zegt Gilles Kok: “Als ik terugkijk op de afgelopen 23 jaar, overheerst een blij en dankbaar gevoel. Mijn doel was om een organisatie te bouwen die in staat is een continue hoge kwaliteit in dienstverlening te leveren. En dat te combineren met een zeer sterk teamgevoel. Op die pijlers is Laudame gebouwd en zal er verder gebouwd worden.”

Op zaterdag 1 april 2023 heeft de organisatie samen met familie, vrienden, relaties en (oud-) collega’s op feestelijke wijze aandacht gegeven aan dit bijzondere moment. Bekijk hieronder een impressie van deze mooie avond.

De tekst gaat verder onder de foto’s. 

Toekomst Laudame Financials

Het Management Team heeft de uitdrukkelijke wens om de organisatie verder te laten groeien op het zorgvuldig opgebouwde fundament waarbij de ontwikkeling van de Laudame professional centraal staat. De opdrachtgevers kunnen rekenen op hoogwaardige dienstverlening vanuit de pijlers Interim Management, Werving & Selectie en Consultancy.

Maris Moerman zegt daarover, namens het MT: “Het succes van Laudame Financials is gebaseerd op een sterk gemotiveerd team dat iedere dag vol overtuiging streeft naar het neerzetten van kwalitatieve prestaties. Het is aan ons als MT om hier een faciliterende en verbindende rol in te vervullen en samen met alle collega’s de organisatie verder te ontwikkelen. De kracht van Laudame Financials wordt gevormd door de professionals die bij ons werken. Voor opdrachtgevers en relaties wil Laudame Financials bekend blijven staan als hoogwaardige dienstverlener die gericht is op een duurzame en intensieve samenwerking. We streven ernaar om als sparringpartner naast de opdrachtgevers te staan en hen te ontzorgen door de inzet van gedreven professionals.”

Het MT is blij met het feit dat Gilles Kok samen met voormalig CFO en adviseur Bram Schot vanuit hun rol in de RvC hun kennis en ervaring blijven inzetten voor de toekomst van Laudame Financials.

Verantwoordelijkheden MT-leden

Maris Moerman is in zijn rol als Managing Director verantwoordelijk voor de algehele strategie van Laudame en is als voorzitter van het MT benoemd tot statutair bestuurder van Laudame Financials.

Cora Plomp-Speksnijder is als Manager HR eindverantwoordelijk voor de thema’s inzake personeel, opleidingen en coaching.

Stephanie Kosten is als Business Manager W&S en Recruitment eindverantwoordelijk voor alle werving & selectie activiteiten bij opdrachtgevers en stuurt daarnaast het Corporate Recruitment team aan.

Jan-Willem Oosterom is als Business Manager Interim eindverantwoordelijk voor alle sales en business activiteiten van de Interim Management dienstverlening.

Sjaco Trouwborst is als Business Manager Consultancy eindverantwoordelijk voor alle consultancy activiteiten en is tevens verantwoordelijk voor de Laudame Academy.

Henric Doeven is in zijn rol als Business Manager Sourcing eindverantwoordelijk voor de instroom & inzet van de Laudame professionals en samenwerking met ingehuurde professionals. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor de portefeuille Marketing & Communicatie en voorzitter van Laudame Charity.