Laudame Financials Ontdek meer

In 2023 draaide alles bij Laudame om verbetering, verbinding en versterking. Tegelijkertijd was het een jaar van vernieuwing en verandering.

  • Met de verhuizing naar een nieuw kantoor aan de Watermanweg; ongeveer 800 meter verder en 21 meter hoger, maar nog steeds in het vertrouwde Rotterdam;
  • Met het MT dat op 1 april de dagelijkse leiding na 23 jaar overnam van oprichter Gilles Kok;
  • En met de introductie van 5 nieuwe proposities binnen onze consultancy-dienstverlening.

 

Wat zeker niet verandert, is de focus van Laudame Financials. De focus op de ontwikkeling van onze professionals in uitdagende opdrachten én tijdens trainingen en opleidingen vanuit de Laudame Academy. De focus op het verschil maken voor opdrachtgevers vanuit onze drie business lines: Interim Financials, Search & Selection en Consultancy. En de focus op verbinding met collega’s en relaties. Want verbinding en kwaliteit zijn sterk met elkaar verbonden. Daarom ziet u in deze video veel mooie momenten die we met elkaar en met relaties beleefd hebben in 2023.

Het team van Laudame Financials wenst u fijne feestdagen en een gezond, voorspoedig en inspirerend 2024. Ook volgend jaar maken we weer graag het verschil voor u!