Laudame Financials Ontdek meer

De afgelopen maanden hebben we weer flink een aantal financiële talenten, ervaren financials en nieuwe collega’s op kantoor mogen verwelkomen in ons team. Graag stellen we ze kort aan je voor:

De afgelopen maanden hebben we weer flink een aantal financiële talenten, ervaren financials en nieuwe collega’s op kantoor mogen verwelkomen in ons team. Graag stellen we ze kort aan je voor:

Leendert Bos – Interim Financial

Complimenten voor de timing van Leendert. Hij start precies op de dag dat Laudame Financials 20 jaar bestaat. Leendert versterkt sinds maandag 16 maart het team als interim financial. Hij woont in Waddinxveen en komt over van de Lelie Zorggroep in Rotterdam waar hij als business controller werkte. Daarvoor werkte hij als business controller bij Rexnord Power Transmission en als senior associate accountant bij Grant Thornton.

Thomas Olsthoorn – Interim Financial

Thomas zou eigenlijk pas in juni starten bij Laudame, maar door een mooie kans om als Assistent Controller bij GEA aan de slag te gaan, werd de procedure versneld en kon hij gelijk vanaf 9 maart aan de slag. Thomas komt uit Hengelo een heeft recent zijn afstudeerscriptie afgerond bij KLM als onderdeel van de studie International Finance & Control.

Milou Benedictus – Interim Financial

Sinds vrijdag 28 februari is Milou officieel onderdeel van het interim team van Laudame Financials. Na het afronden van haar bachelor International Business en de introductieweek bij Laudame kon ze gelijk door voor haar eerste opdracht als Payroll Assistent bij Bilfinger Industrial Services.

Chantal Blom – Interim Financial

Tijdens haar studie Bedrijfseconomie doet Chantal ervaring op met een stage en afstudeerscriptie bij Control Union Group. Daarna volgde een MSc in Auditing & Control (specifiek het traject ‘Control’) aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Na haar introductieweek in februari kon ze gelijk aan de slag als Assistent Controller bij Albron.

Anke Kerkers – Interim Financial

Met een bachelor bedrijfseconomie en master accountancy op zak start Anke haar carrière als audit trainee bij KPMG. Na twee jaar maakt ze de overstap naar Kärcher waar ze start als assistent controller en doorgroeit tot business controller. Toe aan een nieuwe uitdaging maakt ze begin februari de overstap naar het interim team van Laudame Financials. Aansluitend op de introductieweek kon Anke direct starten als controller bij Bilfinger Industrial Services.

Geert Schimmel – Business Consultant

Op 1 februari start Geert Schimmel als Business Consultant in het team van Laudame. Na acht jaar als ondernemer bij Uitblinkend (een online marketingbureau) maakte hij de overstap en houdt hij zich als business consultant bezig met de belangen van onze opdrachtgevers en de interim financials.

Maarten Kooij – Stagiair Finance

Begin februari is Maarten gestart aan zijn meewerkstage op de finance afdeling. Maarten woont in Hilversum en is in zijn vrije tijd te vinden op de piste, het voetbalveld of in de sportschool.

Cynthia Graveland – Interim Financial

Nieuw jaar, nieuwe ronde, nieuwe kansen. Op 2 januari 2020 begon Cynthia als interim financial in het team van Laudame. Cynthia woont in Bergambacht en na haar opleiding Bedrijfseconomie, werkervaring bij een bedrijfseconomisch adviesbureau en een korte uitstap naar de hypotheekbranche is ze terug waar haar hart ligt, finance.

Michiel van den Akker – Afstudeerstagiair Bedrijfskunde

Als vierdejaarstudent bedrijfskunde was Michiel op zoek naar een uitdagend afstudeerproject. Dat vond hij bij Laudame, waar hij de rol van de managing consultant binnen Laudame Financials onderzoekt.