Laudame Financials Ontdek meer

Power BI biedt oneindig veel mogelijkheden op het gebied van dashboarding en reporting. Maar zoals zo vaak geldt ook hier: less is more. Om je te helpen bij het bouwen van effectieve Power BI dashboards namen Wouter Huigen en Sil Hofland op dinsdag 15 februari ruim 60 relaties stapsgewijs mee in de wereld van effectieve Power BI dashboards. Stap voor stap doorliepen zij een proces waarin een ineffectief dashboards steeds verder geoptimaliseerd werd volgens de drie principes (perceptueel, conceptueel en functioneel) van effectieve dashboarding. Wat zijn de aandachtspunten, welke stappen doorloop je en hoe ziet dat er in de praktijk uit in Power BI?

Hieronder kan je de inspiratiesessie terugkijken. Vind je het prettig om daar de slides bij te hebben? Download ze via deze link.

Deze inspiratiesessie is onderdeel van een reeks rondom het thema (Power) BI. Eerdere en latere sessies in deze serie vind je onderaan deze pagina.

Ben jij in control met Power BI?

In onze Whitepaper ‘In Control met Power BI’ gaan we dieper in op de materie. Aan de hand van drie praktijkverhalen, rapportagevoorbeelden, praktische tips en onze visie op één integrale aanpak voor succesvolle implementaties verkennen we wat Power BI jou te bieden heeft. Benieuwd wat Power BI voor je organisatie kan betekenen? We wensen je veel inspiratie toe!

Meer informatie over onze Power BI aanpak of inspiratiesessies & trainingen?

Ik vertel je er graag meer over. Laat je gegevens achter via het formulier, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.