Laudame Financials Ontdek meer

Een mooi project om ons als sponsor aan te verbinden, maar dit jaar is er nog meer Laudame zichtbaar binnen Happietaria Rotterdam. Maar liefst drie collega’s zijn nauw betrokken bij de organisatie van Happietaria Rotterdam. Anke Teeuw (voorzitter van de sponsor- & inkoopcommissie), Gerben van Grootheest (voorzitter van de pandcommissie) en Thijs van der Kooij (lid van sponsor- & inkoopcommissie).

Ieder jaar organiseren Tear en studentenverenigingen NSR & CSFR in samenwerking Happietaria Rotterdam. Een pop-up restaurant dat op vrijwillige basis wordt gerund door de studenten. Zij houden zich onder andere bezig met het zoeken van een pand, het benaderen van sponsoren, het opstellen van het menu en het regelen van vrijwilligers die helpen tijdens de draaiperiode. En de opbrengst? Die gaat volledig naar het goede doel. Dit jaar is dat een project van ZOA, genaamd “Hulp, Hoop en Herstel voor Vluchtelingen en de Kwetsbare Lokale Bevolking in Oeganda.”

Een mooi project om ons als sponsor aan te verbinden, maar dit jaar is er nog meer Laudame zichtbaar binnen Happietaria Rotterdam. Maar liefst drie collega’s zijn nauw betrokken bij de organisatie van Happietaria Rotterdam. Anke Teeuw (voorzitter van de sponsor- & inkoopcommissie), Gerben van Grootheest (voorzitter van de pandcommissie) en Thijs van der Kooij (lid van sponsor- & inkoopcommissie). Extra reden dus om er wat extra aandacht aan te besteden.

Feestelijke opening

Woensdag 8 mei is het restaurant feestelijk geopend door minister Carola Schouten en sindsdien zit het restaurant en het terras met regelmaat vol. Het pop-up restaurant is van 8 mei tot 5 juni van maandag t/m vrijdag geopend. Gasten kunnen in twee eetrondes (van 17:30 tot 20:00 en van 20:00 tot 22:30) komen eten, maar kunnen ook vanaf 16:00 aanschuiven aan de bar of op het terras voor een borrel. Het pop-up restaurant is gevestigd in het Westelijk Handelsterrein, vlakbij de Veerhaven. Een prachtige locatie voor dit project.

Ga eens langs!

Uit eten en tegelijkertijd een goed doel steunen: wat ons betreft een prima combinatie voor een avondje uit. Bekijk de menukaart of reserveer direct een tafel. Je bent van harte uitgenodigd!