Laudame Financials Ontdek meer

Op basis van welke informatie heeft u voor het laatst een managementbeslissing genomen? Een goed werkend dashboard of goed werkende managementrapportage toont het succes of falen van de business en stelt u in staat om gericht bij te sturen. Helaas zijn er veel rapportages en dashboards die van alles vertellen, indrukwekkend in elkaar gezet zijn, maar erg weinig inzicht geven en nauwelijks helpen bij de gewenste resultaatverbetering. Komt dat door het dashboard, de bestuurder, of de makers van het dashboard?

“Samen met u gaan we op zoek naar de écht relevante stuurinformatie.”

Onze aanpak

Big data wordt steeds vaker genoemd als de heilige graal van managementinformatie. Maar data is nog geen informatie. De kern van dashboarding en waardevolle managementinformatie is het inventariseren, vaststellen en meetbaar maken van de belangrijke KPI’s en die afzetten ten opzichte van de targets.  Samen met u gaan we op zoek naar de écht relevante stuurinformatie. Geen KPI’s die alleen maar verantwoording afleggen over het verleden, maar vooral prestatie indicatoren die sturing geven aan toekomstige beslissingen.

Onze financials hebben ruime ervaring met het verbeteren van bedrijfsvoering door gebruik te maken van de kritieke managementinformatie en de juiste visuele weergave. Zij voelen zich thuis op het snijvlak van Finance, IT en automatisering en kennen als geen ander de weg binnen allerlei systemen zoals Power BI, Power Pivot, Clickview, Business Objects, Exsion en QlickSense.

Daarom kunnen onze financials een waardevolle bijdrage leveren aan:

  • de vertaalslag van financiële processen naar automatisering;
  • de implementatie van diverse ERP systemen;
  • het implementeren en inrichten van BI tooling;
  • het opstellen en doordenken van KPI rapportages.
Meer weten?

We vertellen graag meer over onze aanpak. Neem contact op met Henric Doeven.

Henric Doeven 06 54 69 00 18 Stuur een bericht Bel mij terug