Laudame Financials Ontdek meer

Ook in de afgelopen maanden mochten we een aantal financiële talenten en collega’s op kantoor verwelkomen in ons team. Graag stellen we Arjen Scheele, Dominique Voortman, Elene van Dam, Iris Lubberink, Kimberley George, Michiel van den Akker, Niels van der Ent en Soufyan Hakkabi kort aan jullie voor.

Arjen Scheele | Business Consultant
Na een mooie tijd als werkstudent recruitment en een leerzame afstudeerstage op de afdeling consultancy, is Arjen het consultancy team komen versterken als Business Consultant.

Dominique Voortman | Interim Financial
Via de enthousiaste verhalen van Patrick Smaal, interim financial bij Laudame, komt Dominique bij Laudame Financial uit. Het resultaat van deze geslaagde referral is dat Dominique sinds 1 juli één van de interim financials in ons team is. Dominique heeft 16 jaar in de audit gewerkt en is nu actief als manager finance & control bij Brunel.

Elene van Dam | Interim Financial
Elene begon haar carrière ruim 7 jaar geleden bij Visser & Visser en maakte 1 mei de overstap naar Laudame. Op dit moment is Elene in de afrondende fase van haar Master Accountancy aan Nyenrode. Elene haar eerste interim opdracht is bij Royal Cosum als concern administrateur.

Iris Lubberink | Campus Recruiter
Sinds januari maakt Iris onderdeel uit van het corporate recruitment team als campus recruiter. Tijdens haar Bachelor Communicatie- en Informatiewetenschappen heeft ze met veel enthousiasme kennis kunnen maken met verschillende aspecten die terugkomen in haar rol als campus recruiter.

Kimberley George | Corporate Recruiter
Ook Kimberley is het team van corporate recruitment komen versterken. Kim heeft ruim 7 jaar werkervaring in de arbeidsbemiddeling opgedaan bij Randstad en is per 10 april in dienst bij Laudame als corporate recruiter.

Michiel van den Akker | Business Consultant
In 2020 heeft Michiel als afstudeerstagiair Bedrijfskunde de rol van managing consultant binnen Laudame onderzocht. Direct daarna is hij als accountmanager en teamleider bij Terberg Business Mobility aan de slag gegaan. Sinds 1 juni is Michiel weer terug bij Laudame als Business Consultant.

Niels van der Ent | Business Consultant
Sinds 1 februari is Niels het interim business management team komen verstreken als Business Consultant. Niels heeft ruime werkervaring in de arbeidsbemiddeling, HR en management. In zijn rol als business consultant is Niels verantwoordelijk voor de driehoek tussen opdrachtgever, interim financial en Laudame Financials.

Soufyan Hakkabi | Interim Financial
Sinds 1 maart is Soufyan ook één van de interim financials bij Laudame. Soufyan heeft recent zijn bachelor Economie en Bedrijfseconomie afgerond en is op dit moment bezig met zijn Master in Accounting, Auditing & Control aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Soufyan zijn eerste interim opdracht is bij Aethon als financial controller.

We wensen allen een mooie tijd toe bij Laudame!