Laudame Financials Ontdek meer

Hoe houdt u zicht op de realisatie van uw organisatiedoelstellingen? Performance management biedt inzicht door het meten, analyseren en bewaken van de financiële- en bedrijfsprocessen. Door de planning en control cyclus te analyseren en te optimaliseren maken we de succesfactoren inzichtelijk en daardoor stuurbaar. Met de juiste stuurinformatie en een actueel inzicht in de prestaties van uw organisatie heeft u de juiste gegevens in handen om de organisatiedoelstellingen te behalen.

“De grote uitdaging zit vaak in het begrijpen van business en data, het selecteren van de juiste KPI’s en het inzichtelijk maken van de prestaties op deze KPI’s.”

Onze aanpak

De grote uitdaging zit vaak in het begrijpen van business en data, het selecteren van de juiste KPI’s en het inzichtelijk maken van de prestaties op deze KPI’s. Onze consultants zijn op hun best op dit snijvlak. Ze zijn in staat om samen met u een performance managementsysteem te ontwikkelen, maar kunnen ook het bijbehorende proces implementeren. Uiteraard kunnen onze professionals ook een inhoudelijke bijdrage leveren aan het budgetterings-, forecasting- of prognoseproces binnen uw organisatie.

Het resultaat?

  • Betere stuurinformatie o.b.v. accurate budgettering, planning en forecasing, consolidatie en managementrapportages;
  • Inzicht in de belangrijkste factoren die bijdragen aan het succes van uw organisatie;
  • Waardevolle en relevante stuurinformatie door het samenbrengen van verschillende databronnen.
Meer weten?

We vertellen graag meer over onze aanpak. Neem contact op met Jan-Willem Oosterom.

Jan-Willem Oosterom 06 28 90 56 00 Stuur een bericht Bel mij terug