Laudame Financials Ontdek meer

Leuk dat je geïnteresseerd bent in de cultuur bij Laudame Financials. We zijn altijd op zoek naar (interm) collega’s met het DNA van beter, daarover later meer. Maar hoe kom je erachter of de overstap naar Laudame ook voor jou de beste keuze is? En waarom zijn Laudamers eigenlijk zo betrokken en durven we te spreken over een echte Laudame cultuur?

Het DNA van beter

Wellicht heb je het al ergens voorbij zien komen; bij Laudame Financials werken professionals met het DNA van beter. En we begrijpen best dat die pay-off misschien vragen oproept. Want wat bedoelen we daar eigenlijk mee? In ieder geval niet dat we genetisch beter zijn dan anderen. De kern van het DNA van beter zit in onze verbeteringsgerichtheid. We zijn altijd bezig met het verbeteren van processen, samenwerkingen, resultaten, analyses, organisaties, maar zeker ook onszelf. Die drang om te verbeteren zit in ons en zorgt er voor dat Laudamers keer op keer de opdrachtgever, en vaak ook zichzelf, weten te verrassen. Het komt ook terug in onze drie kernwaarden. Klik gerust eens door om te lezen wat deze eigenschappen in de praktijk betekenen.

Jouw optimale groeicurve

Die beloven wij jou omdat wij onze professionals altijd centraal stellen, in de overtuiging dat ook opdrachtgevers daar de vruchten van plukken. Jouw ontwikkeling en groei is wat voor Laudame telt . Wij geloven dat je het meeste leert wanneer je regelmatig wordt uitgedaagd in een nieuwe functie.

We merken dat Laudamers een indrukwekkende ontwikkeling doormaken en daardoor snel meer verantwoordelijkheid krijgen en zaken sneller voor elkaar krijgen. Dat betekent ook dat werken bij Laudame niet voor iedereen weggelegd is. We streven altijd naar het scoren van een acht of hoger op een aantal cruciale onderdelen: de inhoud van je opdracht, je ontwikkeling tijdens en naast je opdracht, je performance bij de opdrachtgever en de begeleiding die je ontvangt. Spreekt dat je aan? Bekijk dan eens onze vacatures. Maar werken bij Laudame betekent natuurlijk veel meer dan alleen die 8+ willen scoren.

Ook dit is Laudame

  • Jaarlijkse skivakantie
  • Maandelijkse Finance Borrels
  • Diverse sportieve evenementen

Teambuilding

Het team van Laudame Financials is oprecht een team te noemen. De gezamenlijke activiteiten zoals het spectaculaire kerstdiner, het sinterklaasfeest, maar ook sportieve evenementen zoals het beachvolleybaltoernooi, de wielertour en de jaarlijkse skireis zorgen voor een hechte band binnen het team. Daarnaast organiseren we regelmatig borrels in onze eigen kroeg op kantoor. Maar ook de andere groepsreizen mogen niet vergeten worden. Zo reisde het team van Laudame Financials al eens af naar Malta, Brussel, Canterbury en bij het 10-jarig bestaan zelfs naar New York. Dat belooft wat voor het 25-jarig bestaan in 2025.

Laudame Academy

Naast de ontwikkeling die onze financials doormaken door de uitdagende opdrachten, investeren we flink in de vakinhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling van onze mensen. Dat zie je terug in de opleidingen die Laudamers volgen, ons trainingshuis en de interne trainingen. Maar ook de workshops, intervisiegroepen, vaste coaching en begeleiding door een consultant en de actuele thema’s die terugkomen tijdens colleges, vakinhoudelijke avonden en de jaarlijkse leerdag.

Laudame Charity

Al jaren voor de oprichting van Stichting Laudame Charity had Laudame Financials besloten jaarlijks een ‘Laudame-doet’-actie te houden, waarmee de organisatie zich een dag inzet voor een goed doel. Het is de wens om naast financiële ondersteuning verschillende projecten te ondersteunen door de inzet van eigen medewerkers. Daarbij kan morgen een verschil gemaakt worden, maar moet het vooral op de lange termijn tot verbetering leiden. Door de toename van de activiteiten is besloten om vanuit een eigen stichting concrete projecten te kunnen ondersteunen. Tegen deze achtergrond werd Stichting Laudame Charity eind 2016 opgericht.

Meer weten over Laudame Financials?

We leren je graag beter kennen! Laat een bericht achter via het formulier of neem contact op via deze contactgegevens.

Kimberley Frederiks 06 41 26 15 36 Stuur een bericht Bel mij terug
Meer weten? App Kimberley Frederiks:
06 41 26 15 36