Laudame Financials Ontdek meer

Naast ons eigen team van financials maken we regelmatig gebruik van zelfstandige interim professionals. Die keuze is gebaseerd op onze werkwijze waarin we altijd op zoek zijn naar de perfecte afstemming tussen wat onze opdrachtgevers nodig hebben en wat de finance professional kan bieden en nodig heeft voor zijn of haar ontwikkeling. Daarnaast zijn meer aanvragen voor opdrachten dan beschikbare eigen financials.

Onze aanpak

Laudame stelt over en weer hoge eisen aan de interim professionals waar we mee samenwerken. Dat merk je tijdens een zorgvuldig kennismakingsgesprek waar we naast een diepgaand inhoudelijk interview ook nauw ingaan op je persoonlijke ontwikkeling en interesses.

Gedurende de opdracht heb je altijd één vast contactpersoon binnen Laudame waarmee regelmatig overleg plaatsvindt om de voortgang op de opdracht te bespreken. Daarnaast voert Laudame tijdens iedere opdracht een (eind)evaluatie uit.

"Laudame is een betrokken, betrouwbare en kwalitatieve partner" Paul van Santvliet - Zelfstandig finance professional

Met een brede basis als financial maakt Paul van Santvliet in april 2019 de keuze om voor zichzelf te beginnen als zelfstandig interim financial. Daarmee komen twee jongensdromen samen. Ondernemen, en daarmee het voorbeeld van zijn vader volgen, én het werken als financial, wat al van jongs af aan zijn doel was. Sindsdien werkt Paul intensief samen met Laudame Financials. In dit artikel vertelt hij over de samenwerking, uitdagende opdrachten en het netwerk rondom Laudame.

Freelance Portaal & Freelance Event

Met het Laudame Freelance Portaal beschik je in één centrale omgeving over alle benodigde informatie voor je lopende of toekomstige opdracht. Daarnaast kun je er gemakkelijk je beschikbaarheid doorgeven en je actuele CV delen waardoor onze business consultants beschikken over de juiste informatie die zij nodig hebben om voor jou een passende opdracht te vinden.

Ieder jaar organiseren we een evenement voor onze freelance relaties rondom een inhoudelijk thema. Naast het opdoen van vakinhoudelijke kennis is dit bij uitstek het moment om bij te praten over jouw ontwikkeling als zelfstandig interim financial en (af)lopende opdrachten. Onder het genot van een hapje en een drankje is er na afloop ook uitgebreid de mogelijkheid om te netwerken met vakgenoten.

"Betrouwbaar, meedenkend, professioneel, geïnteresseerd, kundig, discreet, vriendelijk, persoonlijk! In 2020 kwam ik in contact met Laudame Financials en dat was het begin van een mooie en nauwe samenwerking. Zij weten precies welke opdracht bij mij past en zullen altijd hun uiterste best doen om de juiste match te vinden." Margreet van Houdt - Zelfstandig finance professional

Aanmelden als Freelance Professional?

Interesse om aan de slag te gaan als Freelance Professional via Laudame Financials? Upload dan je contactgegevens en CV. Bij voldoende aanknopingspunten volgt een uitgebreid kennismakingsgesprek zodat we bij een mogelijke match contact kunnen opnemen.

Meer weten?

Ik vertel je graag meer over onze aanpak. Neem contact op of vul het formulier in, dan bel ik je terug.

Mariëlle Mulder 06 46 84 42 99 Stuur een bericht Bel mij terug
Meer weten? App Mariëlle Mulder:
06 46 84 42 99