Laudame Financials Ontdek meer

De valkuil waar organisaties telkens opnieuw intrappen is dat ze, weliswaar goed bedoeld en vaak zonder het te weten, via Key Performance Indicators (KPI’s) barrières opwerpen voor effectieve uitvoering van de strategie en samenwerking tussen afdelingen. Wanneer afdelingen sturen op KPI’s die niet bijdragen aan de realisatie van de algehele strategie kan dit op termijn leiden tot onderlinge frustraties en suboptimale besluiten. Maar wat zijn dan KPI’s die wél werken?

De grootste uitdaging zit vaak in het begrijpen van business en data, het selecteren van de juiste KPI’s en het inzichtelijk maken van de prestaties op deze KPI’s. Om je te helpen bij het toepassen van KPI’s binnen jouw organisatie namen Peter Geelen en Wouter Huigen op dinsdag 12 april 2022 relaties mee in het succesvol toepassen van KPI’s. Ben jij benieuwd naar de meest voorkomende valkuilen bij het gebruik van KPI’s? Of op zoek naar praktijkervaringen en inzichten rondom het succesvol toepassen van KPI’s?

Hieronder kan je de inspiratiesessie terugkijken. Vind je het prettig om daar de slides bij te hebben? Download ze via deze link.

Eerder hebben we inspiratiesessies rondom het thema (Power) BI gegeven. De sessies in deze serie vind je onderaan deze pagina.

Optimale balans tussen theorie en praktijk

Ben je helemaal enthousiast geworden en toe aan verdere verdieping op het gebied van KPI’s die wél werken? Dan ben je van harte welkom op donderdag 9 juni bij de training ‘KPI’s die wél werken’. Tijdens deze training gaan we dieper in op de materie. Aan de hand van ervaringen, inzichten en praktische handvaten verkennen we wat KPI’s te bieden heeft voor jouw afdeling of organisatie.

Meer informatie over onze aanpak of inspiratiesessies & trainingen?

Ik vertel je er graag meer over. Laat je gegevens achter via het formulier, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.