Laudame Financials Ontdek meer

Interim Finance Professionals

Laudame Financials gaat verder dan het bemiddelen van gedreven Interim financials. Wij richten ons op het verder helpen van uw organisatie. De adviserende rol die we graag innemen komt voort uit onze kennis van de business, de jarenlange ervaring én de expertise van onze mensen.

Interim Financials
Werving & Selectie Finance

Search & Selection

Laudame Financials is gespecialiseerd in search & selection voor uiteenlopende financiële functies, van hoogopgeleide starter tot ervaren finance manager. Onze kracht? Ruim 24 jaar ervaring en een uitgebreid, gespecialiseerd en persoonlijk netwerk binnen finance & control.

Search & Selection
Laudame Financials | Consultancy

Consultancy

Wij richten ons op het ontwikkelen en structureel verbeteren van processen, afdelingen en organisaties. Daarin maken we de cruciale vertaalslag van strategisch advies op complexe vraagstukken naar praktische en creatieve oplossingen voor uw organisatie.

Consultancy
Laudame Financials | Interim Financials | Search & Selection | Consultancy

Voor professionals

Laudame belooft jou de optimale groeicurve in je carrière. Als interim financial in ons eigen team, als freelancer op een uitdagende opdracht, in een vaste rol bij één van onze opdrachtgevers of als onderdeel van het team van Laudame bij ons op kantoor in Rotterdam.

Voor professionals
"We zijn er trots op dat opdrachtgevers onze werkwijze en professionals herkennen en waarderen en daardoor vaak bij ons terugkomen."

Laudame Financials is een Nederlandse zakelijke dienstverlener die financials bemiddelt voor tijdelijke en vaste functies én helpt ontwikkelen. Onze belangrijkste vaardigheid is ons inlevend vermogen in kandidaten, opdrachtgevers en het vakgebied van onze opdrachtgevers. Dat kan dankzij onze achtergrond in finance en door kritisch te zijn tijdens het selectie- en plaatsingsproces. Zo realiseren we de perfecte match. Wij stellen onze professionals altijd centraal, in de overtuiging dat ook opdrachtgevers daar de vruchten van plukken. De intrinsieke motivatie en vakkundigheid van onze ‘Laudamers’ maakt dat we in elke opdracht meer bereiken dan puur het vervullen van de opdracht. We zijn trots dat opdrachtgevers het DNA van beter herkennen en vertrouwen op de verbeteringsgerichtheid, verantwoordelijkheid en intrinsieke motivatie van onze mensen.

Bij Laudame staat het leveren van kwaliteit altijd voorop

Laudame is sinds haar oprichting gestaag gegroeid en heeft altijd prioriteit gegeven aan het handhaven van een hoge en betrouwbare kwaliteit van haar diensten. Groei is ondergeschikt aan deze primaire doelstelling. We zijn er trots op dat opdrachtgevers onze werkwijze en professionals herkennen en waarderen en daardoor vaak bij ons terugkomen.

Laudame is alleen tevreden als haar opdrachtgevers erg enthousiast zijn over de geleverde prestatie. Daarom wordt tijdens de uitvoering van de opdracht regelmatig contact onderhouden en vindt een eindevaluatie met de opdrachtgever plaats om vast te stellen of er inderdaad sprake is van een hoge score.

Laudame cultuur

Waarom zijn Laudamers eigenlijk zo betrokken en durven we te spreken over een echte Laudame cultuur? Om die vragen te beantwoorden hebben we een analyse losgelaten op onze bedrijfscultuur.

Laudame Academy

Naast de ontwikkeling die onze financials doormaken door de uitdagende opdrachten, investeren we met de Laudame Academy flink in de vakinhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling van onze mensen. Dat zie je terug in de opleidingen die Laudamers volgen, ons trainingshuis en de interne trainingen. Maar ook in de workshops, intervisiegroepen, vaste coaching en begeleiding door een consultant en de actuele thema’s die terugkomen tijdens colleges, vakinhoudelijke avonden en de jaarlijkse leerdag.

Laudame Charity

Al jaren voor de oprichting van Stichting Laudame Charity had Laudame Financials besloten jaarlijks een ‘Laudame-doet’-actie te houden, waarmee de organisatie zich een dag inzet voor een goed doel. Het is de wens om naast financiële ondersteuning verschillende projecten te ondersteunen door de inzet van eigen medewerkers. Daarbij kan morgen een verschil gemaakt worden, maar moet het vooral op de lange termijn tot verbetering leiden. Door de toename van de activiteiten is besloten om vanuit een eigen stichting concrete projecten te kunnen ondersteunen. Tegen deze achtergrond werd Stichting Laudame Charity eind 2016 opgericht.

"Bij ons staat de financial altijd centraal, omdat het onze overtuiging is én omdat we uit ervaring weten dat de opdrachtgever daar ook de vruchten van plukt."

Kwaliteit & teambuilding

Bij Laudame staat het leveren van kwaliteit altijd voorop. We zijn sinds de oprichting gestaag gegroeid en geven altijd prioriteit aan het handhaven van een hoge en betrouwbare kwaliteit van diensten. Groei is ondergeschikt aan deze primaire doelstelling. We zijn er trots op dat opdrachtgevers onze werkwijze en professionals herkennen en waarderen en daardoor vaak bij ons terugkomen. Kwaliteit en teamgevoel gaan bij Laudame Financials hand in hand.

Het team van Laudame Financials is oprecht een team te noemen. De gezamenlijke activiteiten zoals het spectaculaire kerstdiner, het sinterklaasfeest, maar ook sportieve evenementen zoals het beachvolleybaltoernooi, de wielertour en de jaarlijkse skireis zorgen voor een hechte band binnen het team. Daarnaast organiseren we regelmatig borrels in onze eigen kroeg op kantoor. Maar ook de andere groepsreizen mogen niet vergeten worden. Zo reisde het team van Laudame Financials al eens af naar Malta, Brussel, Canterbury en bij het 10-jarig bestaan zelfs naar New York. Dat belooft wat voor het 25-jarig bestaan in 2025. In onderstaande video krijg je een goed beeld van Laudame Financials en onze ontwikkeling in 2023.

NEN 4400-1 & ISO 9001 gecertificeerd  

De NEN 4400-1 norm is ingesteld om het inlenen van arbeid en uitbesteden van werk fraudebestendig te maken. De norm is tot stand gekomen op basis van eisen die zijn opgesteld door de detacherings- en uitzendbranche in samenwerking met haar inleners. Laudame Financials is NEN 4400-1 gecertificeerd en derhalve opgenomen in het register van de Stichting Normering Arbeid (SNA). Kortom, de bij de Stichting Normering Arbeid geregistreerde ondernemingen zijn betrouwbare partners voor ondernemingen die arbeid inlenen of werk uitbesteden. Klik hier voor het certificaat.  

ISO 9001 geeft richtlijnen waaraan een goed kwaliteitsmanagementsysteem moet voldoen. De organisatie moet zorgen voor het verhogen van de klanttevredenheid door te voldoen aan de eisen en wensen van de klanten en aan de wettelijke eisen die van toepassing zijn op het product of de dienst van de organisatie. Ook ondersteunt het bij inspelen op risico’s, kansen, bedreigingen, toekomstige behoeften en verwachtingen. Kortom, ISO gecertificeerd zijn, draagt bij aan onze doelstellingen en streven naar een hoge mate van kwaliteit van onze dienstverlening. Klik hier voor het certificaat.