Laudame Financials Ontdek meer

De afgelopen maanden hebben we weer een aantal financiële talenten en ervaren financials mogen verwelkomen in ons team. Graag stellen we ze kort aan je voor:

Renske Boot

Het was al even bekend dat ze ging starten en op 3 juni 2019 was dan eindelijk zover, de eerste dag van Renske bij Laudame Financials. Na haar Master bedrijfskunde en zeven jaar bij PepsiCo in verschillende finance rollen was ze toe aan een nieuwe uitdaging. Die uitdaging vond ze bij Laudame Financials. Na de introductieweek is ze op 11 juni gestart als senior financial controller bij Albron.

Emma van Westbroek

Emma van Westbroek heeft HBO bedrijfseconomie gestudeerd aan De Haagse Hogeschool. Na haar opleiding heeft werkervaring opgedaan op de financiële administratie van Ipse de Brugge en per 3 juni is ze officieel onderdeel van het interim team van Laudame. Na een verkorte introductieweek kon ze gelijk aan de slag omdat ze bij haar opdrachtgever, Shell, met smart op haar zat te wachten.

Erwin Steller

Na zes jaar bij de gemeente Rotterdam maakt Erwin op 20 mei de overstap naar het interim team van Laudame Financials. Binnen Rotterdam werkte hij als business controller (Cluster Werk & Inkomen en Cluster Stadsontwikkeling) en controller (Concerncontrol). Daarnaast heeft Erwin een HBO Bedrijfseconomie, Bachelor Bedrijfskunde en een Executive Master in Finance & Controlling (RC) op zak. In zijn eerste opdracht, bij Mentaal Beter, is hij als Business Controller aan de slag.

Anke Teeuw

Anke Teeuw versterkt sinds 29 april het S&S- en Recruitment team als recruitment assistent. Ze combineert haar werkzaamheden bij Laudame met haar studies Economie & Bedrijfseconomie en Rechtsgeleerdheid aan de Erasmus Universiteit. Als recruitment assistent houdt ze zich voornamelijk bezig met het searchen van kandidaten voor zowel opdrachtgevers als ons eigen team.

Gerrit Kranendonk

Geen nieuw gezicht binnen Laudame Financials, maar wel een nieuw gezicht binnen het interim team. Gerrit loopt al enige jaren rond bij Laudame, eerst als afstudeerstagiair en daarna als bijbaan naast zijn master. In die tijd heeft hij zich met name bezig gehouden met performance management van Laudame en het bouwen/ontwerpen van dashboards in Excel en Power BI. Na zijn eerste opdracht bij Bilfinger in Antwerpen is hij inmiddels aan de slag bij Shell.

Evelien van Dalen

Een betere timing is bijna niet mogelijk. Evelien kon na drie weken bij Laudame haar koffers inpakken voor de jaarlijkse skireis. Een mooi moment om als Manager Finance & Office kennis te maken met de nieuwe collega’s. Evelien is verantwoordelijk voor de financiële administratie van Laudame en de aansturing van het office team. Daarnaast begeleidt ze de finance stagiaires die regelmatig op kantoor rondlopen.

Maarten van Horssen

Met zijn ervaring bij KPMG, Visser & Visser Accountants en verschillende afdelingen binnen Mazars is Maarten van Horssen met recht een ervaren financial te noemen. Na een eerder gesprek met Albert over een vaste rol in het bedrijfsleven kwam hij tijdens een volgend gesprek tot de conclusie dat de aansprekende klussen, de sterk persoonlijke benadering en het DNA van Laudame Financials hem eigenlijk nog meer aanspraken. We zijn dan ook erg blij dat hij onderdeel is geworden van ons team en in februari zijn eerste opdracht als financial controller bij The IT Channel Company is gestart.