Laudame Financials Ontdek meer

Als ik terugkijk op de afgelopen 23 jaar, overheerst een blij en dankbaar gevoel. Mijn doel was om een organisatie te bouwen die in staat is een continue hoge kwaliteit in dienstverlening te leveren. En dat te combineren met een zeer sterk teamgevoel.

Op 28 oktober 2021 deelde ik via LinkedIn een bericht over mijn plannen m.b.t. de lange termijn van Laudame Financials. Sindsdien hebben we gewerkt aan een geleidelijke overdracht naar een team van collega’s die als cultuurdrager worden gezien binnen Laudame Financials. Daarbij werkten we toe naar 1 april 2023.

Vandaag is dus mijn laatste dag als directeur bij Laudame. Wel blijf ik, samen met Bram Schot, op de achtergrond betrokken als adviseur. Het nieuwe MT bestaat uit Henric Doeven, Stephanie Kosten, Maris Moerman, Jan-Willem Oosterom, Cora Plomp-Speksnijder en Sjaco Trouwborst.

Destijds schreef ik dat deze stap goed past in mijn wens om, zo veel als mogelijk, de mooie cultuur die we binnen Laudame hebben te behouden in deze volgende fase van het bedrijf. Om ervoor te zorgen dat de mensen die al jarenlang meebouwen aan deze organisatie zich blijven herkennen en mogen vertrouwen op continuering van beleid. Nu 1,5 jaar verder heb ik nog steeds het volste vertrouwen dat Laudame een goede toekomst tegemoet gaat.

Als ik terugkijk op de afgelopen 23 jaar, overheerst een blij en dankbaar gevoel. Mijn doel was om een organisatie te bouwen die in staat is een continue hoge kwaliteit in dienstverlening te leveren. En dat te combineren met een zeer sterk teamgevoel. Op die pijlers is Laudame gebouwd en zal er verder gebouwd worden. Het was écht een feest om al die jaren met intrinsiek gemotiveerde en verbeteringsgerichte mensen te werken. De mooiste momenten voor mij waren dan ook wanneer het hele team bij elkaar was. Dan stond ik vaak te denken (en in te voelen): “wauw, wat een geweldig team hebben we toch!”

Waar ik ook dankbaar voor ben, is dat de we nooit om bedrijfseconomische redenen van iemand afscheid moesten nemen en in al die jaren nooit geconfronteerd zijn met ernstige ziektes of overlijden van collega’s.

Tot slot een woord van dank aan alle opdrachtgevers en andere relaties voor het vertrouwen en de prettige samenwerking in de afgelopen 23 jaar.

Als dankbaar mens sluit ik dus dit hoofdstuk met Laudame af en kijk ik vol vertrouwen uit naar de toekomst van deze prachtige organisatie.

Ik wens jullie al het goede voor de toekomst!

Hartelijke groet,

Gilles Kok