Laudame Financials Ontdek meer

Wij delen graag onze Excel-kennis met je in een online inspiratiesessie.

Ben jij op zoek naar concrete tips om structuur aan te brengen in Excel? In deze inspiratiesessie nemen wij je mee in het aanbrengen van een goede structuur in Excel. Dat doen we aan de hand van zeven concrete tips waar je na deze sessie direct mee aan de slag kunt. Verder nemen we je mee in het opsporen van fouten in Excel. Het is namelijk belangrijk dat je weet hoe je deze fouten opspoort en je sheets controleert. Daarna kan je aan de slag met het aanbrengen van een goede structuur in je Excel-modellen.

Via onderstaande video kan je de inspiratiesessie terugkijken. Vind je het prettig om daar de slides bij te hebben? Download ze via deze link.

Whitepaper ‘Excel voor Financials’

Excel. Als financials kun je er wonderen mee verrichten. Maar alleen bij goed gebruik natuurlijk. In onze Whitepaper ‘Excel voor financials’ hebben we alle praktische tips op een rij gezet om de kracht van Excel maximaal in te zetten.

 

Meer informatie over onze aanpak of inspiratiesessies & trainingen?

Ik vertel je er graag meer over. Laat je gegevens achter via het formulier, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.