Laudame Financials Ontdek meer

Ontwikkelingen binnen het vakgebied van finance & control vragen van onze interim professionals flexibiliteit en aanpassingsvermogen. En uiteraard willen zij zich ook persoonlijk blijven ontwikkelen. De Laudame Academy biedt een uitgebreid trainingsaanbod dat aansluit bij de doelen in het persoonlijke ontwikkelingsplan.

"Jij loopt als interim financial voorop bij ontwikkelingen in de markt in plaats van achter de feiten aan."

Ook investeren we in gerichte opleidingen voor onze financials, denk aan:

  • een Master of Postmaster Finance & Control;
  • een Master of Science in Controlling;
  • een opleiding tot Register Controller;
  • een opleiding tot Certified Management Accountant;
  • een Post HBO Controlling

 

Daarnaast bieden we coaching, vaste intervisiegroepen waarin ervaringen gedeeld worden én extra trainingen in samenwerking met professionele trainers die jou begeleiden in je groeipad. De Laudame Academy faciliteert datgene wat nodig is om jou te laten ontwikkelen als business controller, financial controller of project controller. Het resultaat? Jij loopt als interim financial voorop bij ontwikkelingen in de markt in plaats van achter de feiten aan.

Jouw ontwikkeling staat centraal

De trainingen en opleidingen die je volgt sluiten direct aan bij je volgende opdrachten. Zo worden je kennis en vaardigheden getoetst in de praktijk en blijf je jezelf ontwikkelen. Door je nieuwe werkzaamheden kom je in aanraking met afwisselende facetten en afdelingen van organisaties en krijg je steeds meer verantwoordelijkheid. Zo versterken theorie en praktijk elkaar en maak je zowel vakinhoudelijk als persoonlijk flinke stappen.

Benieuwd naar jouw mogelijkheden binnen Laudame Financials? Bekijk dan eens onze vacatures. We zijn altijd op zoek naar intrinsiek gemotiveerde en verbeteringsgerichte financials.

Laudame Financials Leerdag

Inspirerende keynotes, actieve workshops, nieuwe inzichten, bijpraten met collega’s en nieuwe collega’s ontmoeten. Zomaar een greep uit de thema’s die tijdens onze jaarlijkse Leerdag centraal staan. Op een bijzondere locatie kijken we ieder jaar met een frisse blik naar ons vak. Bekijk de onderstaande video voor een impressie van de afgelopen Leerdag.

Meer weten?

Ik vertel je graag meer over jouw ontwikkelmogelijkheden binnen de Laudame Academy.

Matthea Tromp 06 46 86 36 93 Stuur een bericht Bel mij terug