Laudame Financials Ontdek meer

Ontwikkelingen binnen het vakgebied van Finance & Control vragen van onze professionals flexibiliteit en aanpassingsvermogen. En uiteraard willen zij zich ook persoonlijk blijven ontwikkelen. De Laudame Academy biedt daarom een uitgebreid trainingsaanbod dat aansluit bij de doelen in de persoonlijke ontwikkelingsplannen van iedere Laudamer.

De Laudame Academy is verantwoordelijk voor het jaarlijkse trainingsaanbod en het organiseren van alle trainingen, de Leerdag en de vakinhoudelijke teamavonden. Omdat het Academy team vooral uit financials bestaat, sluit het trainingsaanbod goed aan op de vragen uit de praktijk. Denk hierbij aan zowel vakinhoudelijke thema’s als trainingen gericht op competenties, vaardigheden en tooling. Vanwege de verscheidenheid binnen het team zijn de trainingen toegespitst op de verschillende ervaringsniveaus van de collega’s. Deze trainingen volg je samen met collega-Laudamers wat de ervaringen niet alleen waardevoller, maar ook gezelliger maakt.

Jouw ontwikkeling staat centraal

Ieder jaar krijg je 30 uur beschikbaar om te besteden aan de trainingen die zijn opgenomen in de Laudame Academy kalender. Naast het Academy trainingsaanbod is het voor jouw ontwikkeling soms relevant om een alternatieve aanvullende cursus, training of opleiding te volgen. Ook dat wordt vanuit de Laudame Academy gefaciliteerd. Zo investeren veel van onze financials extra in hun ontwikkeling door het volgen van een opleiding. Denk bijvoorbeeld aan:

  • (post) Master Finance & Control
  • Master of Science in Controlling
  • Opleiding tot Register Controller
  • Opleiding tot Certified Management Accountant
  • Post HBO Controlling
  • Verkorte opleiding Business Control
"Jij loopt als interim financial voorop bij ontwikkelingen in de markt in plaats van achter de feiten aan."

De trainingen en opleidingen die je volgt sluiten direct aan bij je volgende opdrachten en je ontwikkelpunten. Zo worden je kennis en vaardigheden getoetst in de praktijk en blijf je jezelf ontwikkelen. Door je nieuwe werkzaamheden kom je in aanraking met afwisselende facetten en afdelingen van organisaties en krijg je steeds meer verantwoordelijkheid. Zo versterken theorie en praktijk elkaar en maak je zowel vakinhoudelijk als persoonlijk flinke stappen. Daarnaast bieden we coaching aan en ben je lid van een vaste intervisiegroep waarin je regelmatig ervaringen deelt met collega financials. Het resultaat? Jij loopt als financial voorop bij ontwikkelingen in de markt in plaats van achter de feiten aan.

Laudame Financials Leerdag

Inspirerende keynotes, actieve workshops, nieuwe inzichten, bijpraten met collega’s en nieuwe collega’s ontmoeten. Zomaar een greep uit de thema’s die tijdens onze jaarlijkse Leerdag centraal staan. Op een bijzondere locatie kijken we ieder jaar met een frisse blik naar ons vak. Bekijk de onderstaande video voor een impressie van de Leerdag van 2019.

Meer weten?

Ik vertel je graag meer over jouw ontwikkelmogelijkheden binnen de Laudame Academy.

Kimberley Frederiks 06 41 26 15 36 Stuur een bericht Bel mij terug
Meer weten? App Kimberley Frederiks:
06 41 26 15 36