Laudame Financials Ontdek meer

Ook in de afgelopen maanden mochten we een aantal financiële talenten en collega’s op kantoor verwelkomen in ons team. Graag stellen we Bram van Ipenburg, Fabian Uitbeijerse, Gerhard van Dijke, Hanne Romme, Jeffrey Starrenburg, Lars Maas, Levi Snijders, Marc Visser, Marco Zandbergen, Richelle Trouwborst, Roos van der Vliet, Sander Voets, Sanne Braham en Tim Koningstein kort aan jullie voor. Op de foto zie je een groot deel van de collega’s die op 1 september zijn gestart.

​​​​Bram van Ipenburg | Interim Financial
Sinds 1 september is Bram (21) onderdeel van het team van interim financials. Bram gaat zich bezighouden met Consultancy projecten op het gebied van Power BI. Hij heeft Finance & Control gestudeerd aan de Hogeschool Rotterdam.

Fabian Uitbeijerse | Interim Financial
Sinds 1 oktober versterkt Fabian (24) het team van interim financials en kon hij aan de slag als Junior Consultant bij het Leger des Heils voor zijn eerste interim-opdracht. Fabian heeft het afgelopen jaar de Master Accounting & Control gevolgd.

Gerhard van Dijke | Interim Financial
Gerhard (21) is sinds 1 september één van de interim financials bij Laudame. Momenteel is hij op opdracht bij Interface European Manufacturing B.V. als medewerker accounts payable. Gerhard heeft de studie Finance & Control aan de Avans Hogeschool met succes afgerond afgelopen zomer.

Hanne Romme | Interim Financial
In augustus heeft Hanne (23) haar Master Finance aan de Tilburg University behaald. Na een welverdiende vakantie versterkt Hanne sinds 1 oktober het team interim financials en kon zij aan de slag bij Klop Verhuur B.V als financieel medewerker.

Jeffrey Starrenburg | Interim Financial
In 2020 heeft Jeffrey (21) het team van Finance & Office als stagiair finance versterkt. Na een succesvolle stage werd in 2021 dan al bekend dat hij in september 2022 in ons interim team zou starten. Jeffrey is momenteel op opdracht als financieel medewerker bij Looye Kwekers B.V..

Lars Maas | Interim Financial
Sinds 1 september maakt ook Lars (23) onderdeel uit van het interim team van Laudame. Na zijn Bachelor (Business economics / Economie en management) volgde hij de Master Accountancy, beide aan de Tilburg University. Momenteel is Lars als financieel medewerker werkzaam bij Iv-Groep B.V..

Levi Snijders | Interim Financial
Levi (22) heeft na het succesvol afronden van zijn Bachelor Finance & Control aan de Avans  Hogeschool het vliegtuig gepakt richting Zuidoost-Azië. Na een welverdiende vakantie is hij op 1 oktober bij Laudame als Interim Financial gestart. Op dit moment is hij als junior financial analyst werkzaam bij Het Nederlandse Rode Kruis.

Marc Visser | Interim Financial
Op 1 oktober is Marc (23) gestart als Interim Financial in ons team. Hij heeft zijn Bachelor Bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam in juli jl. afgerond. Marc zijn eerste interim-opdracht is bij Hoogheemraadschap van Schieland en de Krimpenerwaard als medewerker financiële administratie.

Marco Zandbergen | Interim Financial
Marco (22) versterkt sinds 1 september het team van interim financials. Hij heeft onlangs zijn Master Accounting & Finance aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam succesvol verdedigd. Marco is als Junior financial analyst werkzaam bij Het Nederlandse Rode Kruis.

Richelle Trouwborst | Office Manager
Sinds 1 september is Richelle (26) als Office Manager gestart op het kantoor van Laudame. De afgelopen vier jaar werkte zij als technisch secretaresse bij PeoplePower B.V.

Roos van der Vliet | Interim Financial
Eigenlijk zou Roos (21) pas op 1 september starten als interim financial, maar door een mooie uitdaging binnen De Jong Verpakking schoof dat op naar 15 augustus. Ze heeft in juni haar Bachelor Finance & Control aan de Hogeschool Inholland in Rotterdam afgerond.

Sander Voets | Interim Financial
Op 5 september is Sander (22) gestart in het interim team. Hij heeft zijn Bachelor Bedrijfskunde succesvol afgerond waarna hij direct is begonnen aan de Master Accounting & Financial Management, beiden aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Zijn eerste interim-opdracht is bij Fine Hotel & Suites als financial assistant.

Sanne Braham | Interim Financial
Sanne (24) is op 1 september gestart als interim financial en heeft onlangs haar Bachelor Finance & Control aan de Hogeschool van Utrecht succesvol verdedigd. Als GL administrator is zij op dit moment op opdracht bij Certis Belchim B.V.

Tim Koningstein | Interim Financial
Tim (22) wist al sinds eind 2021 dat hij per 1 september het team van interim financials zou versterken. Hij heeft onlangs zijn studie Finance & Control aan de Hogeschool van Rotterdam afgerond en is nu als financieel medewerker aan de slag bij Gouda Vuurvast Services.

We wensen allen een mooie tijd toe bij Laudame!