Laudame Financials Ontdek meer

Vanuit de schoolbanken van de Haagse Hogeschool ging Duncan Klein direct aan het werk via Laudame. Als kersverse bedrijfseconoom lonkte de afwisseling als interimmer en zo vond Duncan in Laudame de perfecte werkgever. Inmiddels zijn we 5 jaar en 7 opdrachtgevers verder. Waarom Laudame zo goed aansluit op Duncans ambities en hoe hij de toekomst voor zich ziet? Ter ere van het jubileum van onze samenwerking vertelt hij je hier alles over!

Vanuit de schoolbanken naar de werkvloer

“Vlak na mijn studie kwam ik in contact met Laudame. Toen ik hoorde over de mogelijkheden als interimmer, raakte ik gelijk enthousiast. Ik wist nog niet zo goed wat voor functie bij mij zou passen en het zicht op verschillende opdrachten leek voor mij de ideale manier om kennis te maken met verschillende bedrijven en rollen. Bovendien gaf de daadkracht en doortastendheid van Laudame mij heel veel vertrouwen. Het klikte goed, ze schakelden snel en ik kreeg al heel snel mijn eerste opdracht.”

En dat was bij het Rode Kruis, waar hij aan de slag ging als project administrator. “Deze opdracht is mij ook wel het meest bijgebleven. Ik had contact met mensen over de hele wereld, mocht voor een project naar Sint-Maarten en heb daar als starter heel veel mooie dingen neergezet.”

Na deze rol gaat Duncan aan de slag bij uiteenlopende organisaties, van afvalverwerking tot revalidatieziekenhuis en in verschillende rollen, van financieel medewerker tot teamcoördinator. “Mijn uiteindelijke doel was om aan de slag te gaan als financial controller en ik vind het heel gaaf om die rol nu te vervullen bij een mooie organisatie als Mammoet!”

"Door de nieuwe omgevingen ontwikkel je je razendsnel, als persoon en als professional." Ducan Klein

Persoonlijke en professionele ontwikkeling

Duncan werkt niet alleen met heel veel plezier bij onze opdrachtgevers, maar ook Laudame is de ideale match voor hem. “Een teamgevoel doet eigenlijk onder aan wat ik ervaar bij Laudame. Ik durf het met recht een familiegevoel te noemen.” Hoe dat komt? “Laudame is een werkgever die oog heeft voor jou als werknemer, maar ook voor jou als persoon. Er wordt veel in mij geïnvesteerd. Denk aan bijzondere kerstdiners en skireizen, en hoe gaaf is het dat zelf mijn vriendin een cadeautje krijgt op haar verjaardag! Maar ook aan vakinhoudelijke ondersteuning is er bij Laudame geen gebrek.”

Ontwikkeling staat bij Laudame namelijk centraal. Dat realiseren wij onder andere via de Laudame Academy en intervisiegroepen. Naast het sparren en opleiden, zijn de afwisselende en uitdagende opdrachten natuurlijk cruciaal. “Door de nieuwe omgevingen ontwikkel je je razendsnel, als persoon en als professional. Zo moet ik meteen denken aan mijn rol als teamcoördinator. Ik ambieerde een rol als leidinggevende niet per se, maar vond het toch een mooie uitdaging. En dat bleek ook zo te zijn: ik heb mezelf in deze rol echt positief verrast.”

Blik op de toekomst

Als we Duncan vragen naar zijn toekomstbeeld, begint hij te lachen. “Ik ben hier ooit begonnen met het idee dat ik na 5 jaar ervaring bij verschillende bedrijven wel zou weten wat ik wil. Maar dat weet ik eigenlijk nog steeds niet. En gelukkig is dat niet erg, want de afwisseling van opdrachten die ik via Laudame krijg, blijkt heel goed bij me te passen. Ik vind ook wel dat je een opdracht uiteindelijk zelf ‘maakt’. Je komt als interimmer vaak binnen met een afgebakend doel, maar ik kijk ook altijd wat er nog meer speelt en hoe ik daarbij kan helpen. Waar liggen kansen, waar kan ik aanhaken? Ik ben dus heel benieuwd waar ik over 5 jaar op terug kan kijken!”

Het belangrijkste voor Duncan? “Dat ik bij iedere nieuwe opdracht weer denk: ik heb er zin in! Dat heb ik tot nu toe altijd gehad en ik weet zeker dat ik hier, mede dankzij Laudame, ook de komende 5 jaar op kan rekenen.”

Wil jij meer weten over jouw mogelijkheden bij Laudame?

Ik vertel je er graag meer over. Laat je gegevens achter via het formulier, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.