Laudame Financials Ontdek meer

De adviserende rol die we graag innemen komt voort uit onze kennis van de business, de jarenlange ervaring én de expertise van onze mensen. Door scherpe vragen te stellen en kritisch mee te denken brengen we uw organisatie en afdeling verder.

Laudame Financials | Interim Financials

Het Team

Bij Laudame Financials staat de ontwikkeling van onze mensen altijd op de eerste plek. Dat doen we vanuit de overtuiging en ervaring dat u daar als opdrachtgever uiteindelijk de vruchten van plukt. Graag stellen we ons team op deze pagina aan u voor.

Het Team
Laudame Financials | Interim Financials | Search & Selection | Consultancy

Interim Finance Professionals

Laudame Financials gaat verder dan het bemiddelen van gedreven Interim financials. Wij richten ons op het verder helpen van uw organisatie. De adviserende rol die we graag innemen komt voort uit onze kennis van de business, de jarenlange ervaring én de expertise van onze mensen.

Search & Selection
Werving & Selectie Finance

Search & Selection

Laudame Financials is gespecialiseerd in search & selection voor uiteenlopende financiële functies, van hoogopgeleide starter tot ervaren finance manager. Onze kracht? Ruim 22 jaar ervaring en een uitgebreid, gespecialiseerd en persoonlijk netwerk binnen finance & control.

Search & Selection
Laudame Financials | Consultancy

Consultancy

Wij richten ons op het ontwikkelen en structureel verbeteren van processen, afdelingen en organisaties. Daarin maken we de cruciale vertaalslag van strategisch advies op complexe vraagstukken naar praktische en creatieve oplossingen voor uw organisatie.

Consultancy
Expertisegebieden

Wij optimaliseren de financiële bedrijfsvoering en maken zo organisaties sterker.

Onze expertises