Laudame Financials Ontdek meer

3.069 uur wandelen, 6.356 ommetjes en 10 weken fanatiek lopen: een korte samenvatting van de ommetjes-challenge (van de Hersenstichting) bij Laudame Financials.

Volop fanatieke wandelaars in het team

3.069 uur wandelen, 6.356 ommetjes en 10 weken fanatiek lopen: een korte samenvatting van de ommetjes-challenge bij Laudame Financials. In totaal gingen 66 collega’s, verdeeld over 9 teams, met elkaar de strijd aan. Want naast de frisse lucht, dagelijkse beweging, interessante hersenweetjes en de gezelligheid van het lopen met je collega of partner, was het vooral de competitie die een groot deel van de collega’s naar buiten dreef. In de stromende regen, elke dag voor 9 uur ’s ochtends op pad of nog snel even een rondje voor de avondklok. Echt alles werd uit de kast getrokken om de maximale punten binnen te halen. En laat het maar aan de competitiedrang van Laudamers over om het tot de laatste dag, zelfs laatste uren spannend te houden. Na tien weken intensief lopen stonden team 3 en team 6 een paar uur voor de finish nog exact gelijk. Na een mooie eindsprint (of wandeling…) ging team 6 er uiteindelijk met de prijzen vandoor.

Ook individueel werd er gestreden om de eerste plek en bleef het lang spannend. Het podium bestond uiteindelijk uit Gerrit Kranendonk met 1584 punten, Johan Keizer met 1597 punten en Niels van der Plas met 1609 punten. Van harte gefeliciteerd en veel plezier met het uitgeven van de Bever-cadeaubonnen.