Laudame Financials Ontdek meer
Datum 23 mei 2024
Tijdstip 13:30
Locatie Laudame Financials, Watermanweg 100 te Rotterdam

Als jij op dit moment nadenkt over je eerste stappen als financial kun je alle kanten op en lijken je mogelijkheden eindeloos. Maar hoe vind je nu de organisatie en functie die écht bij jouw ambitie en doelen passen? Ontdek het tijdens de Laudame Financials Inhousedag!

Op donderdagmiddag 23 mei nemen we je graag mee in de wereld van interim finance. Het is een wereld waarin jij als startende financial een vliegende start maakt door middel van verschillende interim-opdrachten en uitdagingen. Binnen Laudame stellen we niet alleen jouw professionele groei, maar ook jouw persoonlijke ontwikkeling centraal. Tijdens een interactieve workshop, geleid door een professionele carrièrecoach, ga je daarom aan de slag met jouw doelen en ambitie voor de toekomst, ontdek je welke kernwaarden daarin van essentieel belang zijn en delen we praktische tips voor jouw toekomst als startende financial. We sluiten de dag gezellig af met een borrel in onze eigen kroeg ‘De Hef’. De ideale gelegenheid om kennis te maken met andere Laudame-collega’s.

We kijken ernaar uit om je te verwelkomen op onze Laudame Financials Inhousedag! Aanmelden kan via onderstaand formulier of door Iris Lubberink (ilubberink@laudame.nl) te mailen. Vergeet niet je CV mee te sturen.

Laudame Financials Inhousedag

  • Persoonlijke gegevens
Heb je nog vragen?

Stuur Iris een appje via 06 81 38 50 45 of vul het formulier in, dan bel ik je terug.