Laudame Financials Ontdek meer

De afgelopen maanden hebben we weer flink een aantal financiële talenten, ervaren financials en nieuwe collega’s op kantoor mogen verwelkomen in ons team. Graag stellen we ze kort aan je voor:

De afgelopen maanden hebben we weer een aantal financiële talenten en ervaren financials mogen verwelkomen in ons team. Graag stellen we ze kort aan je voor:

Mischa Cohenno – Senior Business Consultant

Per 2 december versterkt Mischa Cohenno het team van Laudame als Senior Business Consultant. Mischa woont in Rotterdam en was hiervoor werkzaam als Dealer Network Manager bij Nissan Benelux. Daarvoor was hij werkzaam als Controller bij Robeco en KPN.

Jeftha van den Berg – Interim Financial

Sinds vrijdag 1 november is Jeftha officieel onderdeel van het interim team van Laudame Financials. In zijn eerste opdracht is hij vier dagen per week aan de slag als commercieel administrateur bij VOPAK Terminal Europoort. Daarnaast is hij één dag per week in Utrecht te vinden voor zijn studie Finance & Control.

Michiel van Groesen – Interim Financial

Via de enthousiaste verhalen van zijn zwager Joris komt Michiel bij Laudame Financials uit. Het resultaat van deze geslaagde referral is dat Michiel sinds dinsdag 1 oktober één van de interim finanicals in ons team is. Na de introductieweek kon hij gelijk aan de slag als assistent controller bij Albron.

Laura de Bruijn – Interim Financial

Op dinsdag 1 oktober mochten we Laura officieel verwelkomen in ons team. Na haar opleiding Bedrijfseconomie aan de Hogeschool Rotterdam is ze nu één van de interim financials bij Laudame. Ze kon na de introductieweek gelijk aan de slag als medewerker Accounts Payable bij Interface.

Teunis van Laar – Interim Financial

Teunis maakt op 1 oktober officieel de overstap vanuit de accountancy, waar hij werkzaam was als controleleider bij van Lentink de Jonge Accountants, naar het bedrijfsleven. Bij Laudame Financials krijgt hij de kans om aan de andere kant van de tafel actief te zijn. Hij is nu actief als Project Controller bij Stamhuis.

Sil Hofland – Interim Financial

Sinds 1 september is Sil officieel een Laudamer. Omdat hij nog even doorging bij zijn vorige werkgever Sodexo, startte hij pas op 1 oktober aan zijn introductieweek op kantoor. Vanaf december is hij actief als business controller bij Stedin.

Christian Kiesbrink – Interim Financial

Na zijn studie financial services management, een stage in Londen bij James Lakeland en werkervaring bij Rabobank Apeldoorn tijdens zijn laatste studiejaar begon Christian aan zijn Master in Finance in Groningen. Via een mooie referral-actie komt Christian bij Laudame uit en sinds september is hij één van de interim financials. Hij kon direct aan de slag bij Deltares voor zijn eerste opdracht.

Carol Kramers – Interim Financial

Carol is een enthousiaste financial die na 6 jaar in diversie functies bij Truckland B.V. toe was aan nieuwe uitdagingen. Die uitdaging vond ze bij Laudame Financials en sinds 1 september is ze onderdeel van ons team. Naast haar eerste opdracht als Financial Accountant bij Iveco Schouten is ze bezig met het afronden van de opleiding Bedrijfseconomie.

Huib-Jan Murre – Interim Financial

Met een bachelor en master in economie en bedrijfseconomie op zak stapt Huib-Jan op 1 september het kantoor van Laudame binnen voor zijn introductieweek. Voor zijn eerste opdracht mag hij gelijk de landsgrenzen over, namelijk als projectadministrateur Bij Bilfinger Industrial Services in Zwijndrecht (België).

Stephanie Kosten – Teamlead Recruitment

Een welkome versterking binnen het Recruitment-team van Laudame. Op 1 augustus is Stephanie gestart als teamlead recruitment. In die functie houdt ze zich naast de aansturing van het recruitment- en werving & selectie team bezig met het optimaliseren van de processen.

Mariëlle Mulder – Business Consultant

Een vliegende start binnen het IBM-team, dat mag wel gezegd worden van de eerste maanden van Mariëlle. Op 1 juli stapt ze, na vier jaar als Intercedent bij Randstad te hebben gewerkt, voor het eerst als business consultant ons kantoor binnen.

Michelle Helmer – Recruiter

Na het afronden van haar opleiding Finance & Control in Breda ruilt Michelle haar parttime baan bij Laudame in voor een fulltime baan als recruiter. Ze richt zich volledig op campus recruitment.

Pieter Poortstra – Advisor

Sinds eind juni versterkt Pieter ons team als adviseur. Na een lange carrière bij Shell (waarin Laudame en Pieter regelmatig samengewerkt hebben) was het tijd voor iets nieuws. Als adviseur denkt Pieter mee over diverse thema’s binnen de organisatie en is hij manager van een aantal financials uit het team.