Laudame Financials Ontdek meer

Laudame Financials is gespecialiseerd in search & selection voor uiteenlopende financiële functies, van hoogopgeleide starter tot ervaren finance manager en alles daartussenin. Onze kracht? Ruim 22 jaar ervaring en een uitgebreid, gespecialiseerd en persoonlijk netwerk binnen finance & control.

De perfecte match

Wij schuiven geen cv’s, maar stellen alleen kandidaten voor waar we voor de volle 100% achter staan. In veel trajecten stellen we daarom maar één of twee kandidaten voor: de match moet perfect zijn! Om dat te bereiken hebben we intensieve en kritische werving- en selectietrajecten. Daarnaast adviseren we, op basis van jarenlange ervaring met verschillende branches en functies, bij het opstellen van het profiel. Welk type financial past binnen uw organisatie en welke voorwaarden zijn doorslaggevend voor de kandidaat? Door over deze vragen in gesprek te gaan, creëren we de ideale omstandigheden voor het realiseren van de perfecte match.

"Laudame Financials had één kandidaat... de juiste!" Peter Hoogvliet, directeur Vestia

Exclusiviteit

Het invullen van een vacature vraagt om een goede samenwerking tussen u, de kandidaat en Laudame Financials. Ons doel is het realiseren van de perfecte match. De randvoorwaarden voor die doelstelling zijn optimaal binnen een exclusief werving- & selectietraject. Wij blijven altijd weg van het schieten met CV’s. Een exclusief werving- & selectietraject bij Laudame betekent:

  • 100% commitment vanuit Laudame Financials en de opdrachtgever;
  • een kandidaat die weet waar hij of zij aan toe is omdat het gehele traject via één partij verloopt;
  • dat 80% van de trajecten binnen drie maanden is ingevuld.

 

Daarnaast mag u erop rekenen dat:

  • wij tijdens een intakegesprek de eisen en wensen uitgebreid in kaart brengen om een accurate profilering op te stellen;
  • wij de voorgestelde kandidaat uitgebreid en face-to-face hebben gesproken voordat wij hem of haar voorstellen;
  • het gehele bemiddelingsproces bij één recruitment consultant is ondergebracht;
  • wij bij het voorstellen van de kandidaat rekening houden met uw bedrijfscultuur en de persoonlijkheid van de kandidaat.

Wat zeggen opdrachtgevers over onze werving- en selectietrajecten?

8.3 gem. klant waardering
Opdrachtgevers beoordelen ons gemiddeld met een 8.3
Meer weten?

We vertellen graag meer over onze aanpak. Neem gerust contact op met Albert Mastenbroek.

Albert Mastenbroek 06 18 78 99 49 Stuur een bericht Bel mij terug