Laudame Financials Ontdek meer

De Laudame Academy is van origine verantwoordelijk voor het interne trainingshuis voor onze interim professionals. De afgelopen jaren merkten we een groeiende behoefte bij onze opdrachtgevers en freelancers waar we mee samen werken om gebruik te maken van onze expertise en ons solide en kwalitatieve trainingshuis. Wij delen deze kennis en expertise graag met onze relaties door het organiseren van trainingen vanuit onze drie Academies.

Power BI Academy

Power BI helpt u om data op een eenvoudig manier relevant en inzichtelijk te maken. Maar dat kan op veel verschillende niveaus en binnen verschillende bedrijfsonderdelen. Daarom bieden we diverse trainingen aan voor het optimaal inzetten van Power BI. Van basiskennis tot advanced DAX. Wij leren u niet alleen werken met Power BI, maar helpen vooral ook om na te denken over de doelstellingen die u wilt bereiken met deze tool. Deze trainingen worden 2 keer per jaar gegeven met open inschrijvingen.

 

Naast deze vaste trainingen bieden we op maat gemaakte incompany trainingen aan. Dit heeft als voordeel dat we de training precies kunnen afstemmen op de behoefte binnen uw organisatie.

Excel Academy

Elk bedrijf en elke financiële afdeling maakt gebruik gemaakt van Excel, vanwege de handige basisfunctionaliteiten, lage drempel en de algemene bekendheid met het programma. Maar de tijd en effort die in Excelmodellen en bestanden wordt gestoken is vaak (te) hoog. Soms vanwege complexiteit en handmatig werk, maar ook om fouten op te sporen die ergens in een model terecht zijn gekomen. We zien het vaak bij opdrachtgevers: iedere maand opnieuw zijn collega’s uren bezig om modellen te updaten. Dat kan ook anders. Uit ervaring weten we dat er vaak tijd en fouten bespaard kan worden door meer handelingen te automatiseren en daarmee de modellen te verbeteren .

Herkent u deze problematiek en loopt u of uw team vast op de modellen die er zijn? Heeft u het idee dat het model beter moet kunnen, maar weet u niet hoe? Onze ervaren Excel-specialisten ontwikkelen graag voor uw organisatie, afdeling of  team een opfris- of verdiepingscursus Excel op maat. Zo kunnen we de training precies afstemmen op de behoefte binnen uw organisatie.

Project Control Academy

In alle soorten en maten komen projecten voor binnen organisaties. Als kern van de bedrijfsvoering bijvoorbeeld, maar denk ook aan implementaties, reorganisaties en nieuwe systemen of manieren van werken. Ondanks alle verscheidenheid hebben projecten ook gemeenschappelijke kenmerken.

Zo bestaan projecten op hoofdlijnen uit drie fases: de initiatie-, uitvoerings- en afsluitingsfase. Daarnaast stelt het uitvoeren van een project eisen aan de administratie. Het inrichten en voeren van een goede projectadministratie is een vak apart. Tegelijkertijd is project control veel meer dan een goede projectadministratie voeren. Denk aan vragen als:

  • Hoe ziet een goede business case eruit?
  • Hoe ga je binnen projecten om met budgettering en forecasting?
  • Hoe hou je grip op en in de projectplanning?
  • Is het risicomanagement adequaat ingericht?

 

Herken je deze vraagstukken en wil je de kwaliteit van de projectadministratie binnen jouw organisatie naar een hoger niveau tillen? Of wil je een stap zetten vanuit het voeren van de projectadministratie naar een rol als projectcontroller en sparringpartner van de projectmanager? We gaan graag met u in gesprek over een op maat gemaakt training op het gebied van projectadministratie of project control.

Doorpraten over een op maat gemaakte training?

Ik vertel je graag meer over de mogelijkheden!

Sjaco Trouwborst 06 43 47 15 83 Stuur een bericht Bel mij terug
Meer weten? App Sjaco Trouwborst:
06 43 47 15 83