Laudame Financials Ontdek meer

Ook in de afgelopen maanden mochten we een aantal financiële talenten en collega’s op kantoor verwelkomen in ons team. Graag stellen we Andy van Elck, Claire Gelissen, Gerben Rozendal, Iris Jansen, Jeffrey Starrenburg, Jonell van Rhemen, Remco van Pel, Tammy Mik en Wouter Huigen kort aan jullie voor. Op de foto zie je een groot deel van de collega’s die op 1 september zijn gestart.

Ook in de afgelopen maanden mochten we een aantal financiële talenten en collega’s op kantoor verwelkomen in ons team. Graag stellen we Andy van Elck, Claire Gelissen, Gerben Rozendal, Iris Jansen, Jeffrey Starrenburg, Jonell van Rhemen, Remco van Pel, Tammy Mik en Wouter Huigen kort aan jullie voor. Op de foto zie je een groot deel van de collega’s die op 1 september zijn gestart.

Andy van Elck – Interim Financial

Naast zijn opleiding Bedrijfseconomie aan de Hogeschool Rotterdam volgde Andy een honours program en was hij voorzitter van een studievereniging. Sinds 1 september versterkt Andy het interim team en kon hij aan de slag bij het Leger des Heils voor zijn eerste opdracht. Andy is 23 jaar oud en woont in Rotterdam.

Claire Gelissen – Interim Financial

Begin 2020 werd het al bekend dat Claire in september in ons interim team zou gaan starten. Na het afronden van haar opleiding Bedrijfseconomie aan de Hogeschool Rotterdam afgelopen zomer was het op 1 september dan eindelijk zo ver. Claire is 22 jaar, woont in Nieuwerkerk aan den IJssel en kon gelijk van start in haar eerste opdracht bij Bilfinger.

Gerben Rozendal – Interim Financial

Ook Gerben zou eigenlijk pas op 1 september starten bij Laudame, maar kon een week eerder al beginnen aan zijn eerste opdracht bij de Christelijke Hogeschool Ede. Gerben woont in Utrecht, is 24 jaar oud en heeft recent de master Economics aan de Radboud Universiteit afgerond.

Iris Jansen – Interim Financial

Eigenlijk zou Iris pas op 1 september starter als interim financial, maar door een mooie uitdaging bij Hollander (Barendrecht) schoof dat op naar 11 augustus. Iris is 23 jaar oud, woont in Nieuwkoop en heeft recent haar master Accountancy & Control afgerond.

Jeffrey Starrenburg – Stagiair Finance

Per 1 september versterkt Jeffrey het team van Finance & Office als stagiair. Jeffrey is 19 jaar oud, woont in Bergschenhoek en derdejaars student Finance & Control aan de Hogeschool Rotterdam.

Jonell van Rhemen – Stagiaire Marketing & Communicatie

Sinds 24 augustus versterkt Jonell het team van Marketing & Communicatie als afstudeerstagiaire. Jonell is 23 jaar oud, woont in Rotterdam en bezig met het afronden van haar opleiding Communicatie aan de Hogeschool Rotterdam. Bij Laudame zal ze onderzoek doen naar de mogelijkheden om via onze online communicatiekanalen meer leads te genereren.

Remco van Pel – Recruiter

Vanaf 1 september versterkt Remco van Pel het recruitment- en werving & selectie team van Laudame. Remco is 27 jaar oud, woont in Blijdorp en begon zijn carrière in recruitment bij Adecco na het afronden van zijn master Work & Organizational Psychology aan de Erasmus Universiteit.

Tammy Mik – Interim Financial

Ook de vakantie van Tammy werd flink ingekort. Eigenlijk zou Tammy op 1 september starten, maar ze kon al op 13 juli aan de slag bij de DCMR. Tammy studeerde eerder dit jaar af bij Rijndam Revalidatie onder begeleiding van collega Laudamer Martijn Erkens. Dat was voor haar het einde van de opleiding Bedrijfseconomie aan de Hogeschool Rotterdam. Tammy is 21 jaar en woont in Hoogvliet.

Wouter Huigen – Business Consultant

Sinds 1 oktober versterkt Wouter Huigen het team als Business Consultant. Wouter woont in Delft en is 36 jaar oud. De afgelopen 10 jaar werkte hij achtereenvolgens als interim consultant, commercieel manager en business manager bij de FTE Groep. In zijn rol als business consultant wordt Wouter verantwoordelijk voor de driehoek tussen opdrachtgever, interim financial en Laudame Financials.