Een flexibele instelling is een must

Arjen van Vliet, Freelancer

Na de opleiding HEAO-Bedrijfseconomie is Arjen van Vliet zo’n vijf jaar werkzaam geweest als Hoofd Administratie bij een productieonderneming. Om zijn blik te verbreden is hij aan de slag gegaan als assistent-accountant. Dat beviel goed, maar Van Vliet wilde dichter bij de klant en de producten staan. De overstap in 2003 naar het interim werk was dan ook een logisch gevolg. Van Vliet: “Voor mij is dit de ideale mix: volop afwisseling, samen met opdrachtgevers aan de slag. Natuurlijk moet je wel affiniteit met financiële systemen en met het officepakket hebben, vooral met Excel. En een flexibele instelling is ook een must! ” 

Van Vliet: “Inmiddels heb ik meerdere opdrachten met plezier uitgevoerd bij zowel profit- als non-profit instellingen. Zo heb ik voor een oliemaatschappij bijgedragen aan een migratie van financiële werkzaamheden naar een Shared Service Centre in Polen. Ook heb ik voor diverse gemeenten gewerkt. Bijvoorbeeld om te helpen bij de introductie van het BTW-compensatiefonds, vernieuwde verslaggevingsregels (BBV) of het bemensen van niet ingevulde vacatures.” 

En over Laudame: “Laudame heeft een breed netwerk, zij besteden veel tijd en aandacht aan het onderhouden van dit relatiebestand. Laudame fungeert als een springplank naar prachtige opdrachten. Betrokkenheid, het gaan voor de hoogst haalbare kwaliteit en ‘afspraak is afspraak’ zijn kernwaarden voor Laudame, deze spreken mij erg aan.”