Laudame Financials Ontdek meer

Maris Moerman, Interim Financial en Managing Consultant bij Laudame

Maris is een sterk voorbeeld van iemand die op een verrassende manier zijn ideaal samen met Laudame Financials weet waar te maken. Al lerend en werkend ontdekt hij dat hij graag eindverantwoordelijk wil zijn voor de finance van een organisatie en vanuit die rol zijn team wil coachen en servicen. In de aanloop daarnaartoe kiest hij voor Laudame Financials omdat hij vertrouwt, en daarna ook ervaart, dat wij hem steeds blijven uitdagen en boeien. Dat leidt er uiteindelijk toe dat hij doorgroeit naar een interim-opdracht als finance manager bij het Rode Kruis, waarin hij functioneert in de rol die hij ambieert. Met zijn opgedane kennis en ervaring coacht hij daarnaast vijf interimmers bij Laudame Financials. Kortom, er is veel mogelijk bij Laudame Financials als je iets graag wilt.

 

Benieuwd hoe Maris zijn ambities waarmaakt met Laudame? Bekijk in de onderstaande tijdlijn zijn ontwikkelingen.

"Bij ons staat de financial altijd centraal, omdat het onze overtuiging is én omdat we uit ervaring weten dat de opdrachtgever daar ook de vruchten van plukt."

Kennismaken met Laudame Financials?

We zijn altijd op zoek naar verbeteringsgerichte financials. Door de variatie aan behoeften van onze opdrachtgevers zijn wij in staat om voor zowel beginnende als ervaren financials keer op keer de perfecte match te realiseren.

Vanaf het eerste kennismakingsgesprek zal je merken dat bij ons elke persoon telt en onze volle aandacht verdient. Wij nemen uitgebreid de tijd om elkaar te leren kennen en uit te vinden wat je beweegt en wat je ambities zijn. Ook vertellen wij graag over de manier waarop we werken omdat we trots zijn op wat we doen.

Wij willen dat zowel jij als wij er zeker van zijn dat Laudame jou een passende toekomst biedt. Ook vinden we het belangrijk dat je aan onze kernwaarden voldoet. Komen we beide tot die conclusie dan zal je snel ervaren dat je er direct bij hoort. Allereerst zien we er keer op keer op toe dat onze opdrachten je enthousiast maken en tegelijkertijd voldoende blijven uitdagen. Uiteraard houden deze opdrachten gelijke pas met je persoonlijke ambities en plannen rondom je eigen ontwikkeling. Je kunt daarbij rekenen op frequente professionele begeleiding van onze business consultants en trainingen en opleidingen vanuit de Laudame Academy.

Naast het zakelijke is er ook veel ruimte voor sociale activiteiten in ons eigen café De Hef, op de piste tijdens ons jaarlijkse ski-event of op het beachvolleybalveld om maar een paar voorbeelden te noemen. Je leest er meer over op onze Laudame cultuur pagina.

Werken bij Laudame Financials?

Herken jij jezelf in het DNA van Laudame? Dan leren we je graag beter kennen. Bekijk onze vacatures of neem contact op met Albert Mastenbroek.

Doorpraten over jouw mogelijkheden?

Ik vertel je graag meer over onze aanpak. Stuur mij gerust een bericht. Liever teruggebeld worden? Vul dan het formulier in.

Stephanie Kosten 06 31 99 18 83 Stuur een bericht Bel mij terug
Meer weten? App Stephanie Kosten:
06 31 99 18 83