Laudame Financials Ontdek meer
"Bij ons staat de ontwikkeling van de financial altijd centraal, omdat het onze overtuiging is én omdat we uit ervaring weten dat de opdrachtgever daar ook de vruchten van plukt."

Binnen Laudame spreken we vaak over de optimale groeicurve voor onze interim financials. En hoewel die groeicurve voor een starter misschien nog net iets steiler is dan voor een senior, blijft ons principe hetzelfde: wij zetten jouw ontwikkeling en groei in elke opdracht centraal omdat het onze overtuiging is dat ook de opdrachtgever daar de vruchten van plukt. In de praktijk betekent dit dat we, hoeveel ervaring je ook hebt, samen een opdracht vinden die perfect aansluit op jouw ontwikkeling als professional en als persoon. Door de variatie aan behoeften van onze opdrachtgevers zijn wij in staat om voor zowel beginnende als ervaren financials keer op keer de perfecte match te realiseren.

De perfecte start van je carrière als financial

Als de verhalen van Rick en Inge leest snap je beter wat we bedoelen met de perfecte start van je carrière als financial. Er komt zoveel samen in je eerste jaren dat het lastig samen te vatten is welke mogelijkheden er allemaal zijn. In het finance traineeship van Laudame voer je in je eerste twee jaar tijdelijke opdrachten uit bij verschillende opdrachtgevers (bijvoorbeeld Eneco, Heineken, PepsiCo, Rode Kruis, Shell, etc.). Deze opdrachten kunnen behoorlijk verschillen: bij de ene opdracht analyseer en structureer je data en werk je aan BI-dashboards, terwijl bij de andere opdracht de focus ligt op het in kaart brengen, verbeteren en implementeren van financiële processen. In overleg met je manager stem je doorlopend af welke uitdagingen je zoekt in je huidige of nieuwe opdracht. Cruciaal is dat elke volgende opdracht voor jou weer nieuwe elementen en uitdagingen bevat zodat jij continu blijft ontwikkelen.

De perfecte vervolgstap

Heb je al een aantal jaar ervaring en ben je op zoek naar afwisseling en nieuwe werkomgevingen? Als interim financial krijg je de kans om je opgedane kennis en ervaring toe te passen binnen nieuwe omgevingen. Samen bepalen we je ontwikkelbehoeften en gaan we op zoek naar een opdracht waarin je nog meer waarde kan toevoegen én jezelf kan blijven ontwikkelen. Cynthia vertelt in dit artikel over haar eerste indrukken als interim financial.

Uitdaging met een stabiele basis

Ben je al verder in je loopbaan en heb je behoefte aan nieuwe uitdagingen en afwisseling, maar dan wel met een solide basis? Met jouw ervaring maak je als interim controller of interim finance manager het verschil voor onze opdrachtgevers. Wij zijn bij uitstek de partij die het juiste maatwerk kan leveren. Daarnaast lever je met jouw ervaring en kennis een waardevolle bijdrage aan de ontwikkeling van de andere financials in ons team. Zo vertelt Maris op deze pagina over zijn rol als managing consultant en interim finance manager.

Kennismaken met Laudame?

Vanaf het eerste kennismakingsgesprek zal je merken dat we er alles aan willen doen om te ontdekken of wij de perfecte match zijn. Wij nemen uitgebreid de tijd om elkaar te leren kennen en uit te vinden wat je beweegt en wat je ambities zijn. Ook vertellen wij graag over de manier waarop we werken omdat we trots zijn op wat we doen.

Wij willen dat zowel jij als wij er zeker van zijn dat Laudame jou een passende toekomst biedt. Ook vinden we het belangrijk dat je aan onze kernwaarden voldoet. Komen we beide tot die conclusie dan zal je snel ervaren dat je er direct bij hoort. Allereerst zien we er keer op keer op toe dat onze opdrachten je enthousiast maken en tegelijkertijd voldoende blijven uitdagen. Uiteraard houden deze opdrachten gelijke pas met je persoonlijke ambities en plannen rondom je eigen ontwikkeling. Je kunt daarbij rekenen op frequente professionele begeleiding van onze business consultants.

Naast het zakelijke is er ook veel ruimte voor sociale activiteiten in ons eigen café De Hef, op de piste tijdens ons jaarlijkse ski-event of op het beachvolleybalveld om maar een paar voorbeelden te noemen. Je leest er meer over op onze Laudame cultuur pagina. Herken jij jezelf in het DNA van Laudame? Bekijk dan eens onze vacatures of neem contact op met Kim via onderstaande gegevens.

Doorpraten over jouw mogelijkheden?

Ik vertel je graag meer over jouw mogelijkheden bij Laudame Financials. Neem contact op of laat je gegevens achter, dan bel ik je zo snel mogelijk terug.

Kimberley Frederiks 06 41 26 15 36 Stuur een bericht Bel mij terug
Meer weten? App Kimberley Frederiks:
06 41 26 15 36