Beoordelingen uit 2018

Opdrachtgevers

Laudame Financials is een gespecialiseerde dienstverlener van interim financials op alle niveaus. Wij hebben kennis en ervaring van accounting, finance & controlling. Laudame Financials kan voor iedere opdrachtgever maatwerk leveren en biedt altijd de best gekwalificeerde financieel professional aan.

Branches

Wij hebben veel kennis en ervaring in de sectoren Bouw & Installatie, Chemie, Industrie, Productie, Offshore, Handel & Retail, FMCG, zakelijke dienstverlening, financiële dienstverlening, Transport & Logistiek, IT & Telecom, Zorg, Onderwijs, Overheid en Woningcorporaties.

Referenties

De belangrijkste doelstelling van Laudame is om erkend te worden als een kwaliteitsdienstverlener. Daarom zijn we pas echt tevreden als onze opdrachtgever de performance van de interim professional bij de afronding van de opdracht met minimaal een 8 waardeert. Om de lat hoog te houden plaatsen we alle eindevaluaties op onze site. Hieronder ziet u een tabel met kengetallen die zijn gebaseerd op deze evaluaties. Door op het jaartal te klikken, krijgt u alle evaluaties van de in dat jaar afgeronde opdrachten in beeld.