Laudame Financials Ontdek meer

Interim financial

Op zoek naar een Interim Financial? Laudame bemiddelt interim financials binnen accounting, finance, controlling en projectmanagement. Met ruim 21 jaar ervaring binnen interim finance gaan we verder dan alleen het vinden van de perfecte match. We richten ons op het verder brengen van uw organisatie. Bij Laudame bent u verzekerd van de best passende kandidaat. Bij iedere interim finance opdracht streven we naar die ene professional die perfect past, zowel vakinhoudelijk als persoonlijk. Daarom houden wij rekening met uw bedrijfscultuur en de ambitie en ervaring van de interim financial, zodat elke opdracht een succes wordt!

'Je merkt dat het bij Laudame draait om meer dan alleen shareholder value. Ze willen echt een zinvolle en blijvende footprint achterlaten'

Interim finance professionals

Waar wij in elke interim finance opdracht voor gaan? Laudame gaat voor een interim finance professional die uitgedaagd wordt in zijn werk en daardoor de kans krijgt om te groeien. Wij geloven namelijk dat onze opdrachtgevers daar ook de vruchten van plukken. Bij Laudame mag u er op rekenen dat we altijd streven naar een langetermijnrelatie en een duurzaam resultaat.

Interim finance opdrachten brengen vaak complexe vraagstukken met zich mee, daardoor stellen wij hoge eisen tijdens het werving en selectie traject van de interim financials. Wij stellen alleen financials voor die we kennen en waar we voor 100% in geloven, zodat de uitvoering van uw interim finance opdracht van alle kanten klopt.

Bij het selecteren van de beste interim financial nemen we altijd uw nauwkeurig vastgestelde wensen als vertrekpunt. Daarna gaan we de diepte in zodat we precies weten wat er speelt binnen uw organisatie en welke oplossing daarbij past. Onze opdrachtgevers waarderen onze werkwijze en interim finacials en daar zijn we trots op. We zijn hierdoor in staat om blijvend met u mee te denken, in welke positie en binnen welk bedrijf u ook werkzaam bent. In samenwerking met Laudame Financials mag u rekenen op:

  • Een intrinsiek gemotiveerde en verbeteringsgerichte interim financial
  • Ruim 21 jaar ervaring
  • Doorlopende afstemming tijdens de interim finance opdracht

Interim financials

Voor het vervullen van de interim finance rollen beschikt Laudame naast haar eigen team van financials over een hecht en persoonlijk netwerk van freelancers en samenwerkingspartners. Ook hier blijkt dat wij altijd gaan voor de perfecte match. Laudame zal namelijk nooit iemand vanuit het eigen team van interim financials voorstellen als wij geloven dat één van de freelancers uit ons netwerk beter past bij de opdracht.

Interim financials binnen uw organisatie?

Bent u op zoek naar een hoog opgeleide, intrinsiek gemotiveerde en verbeteringsgerichte interim financial? We denken graag met u mee over de mogelijkheden en kansen binnen uw organisatie. Daarnaast vertellen we graag meer over onze bijzondere aanpak en waarom vrijwel alle opdrachtgevers daarom regelmatig bij ons terugkomen. Neem gerust contact op met één van onze business consultants voor een kennismaking.