Laudame Financials Ontdek meer

Effectieve Power BI dashboards

Power BI heeft oneindig veel mogelijkheden op het gebied van visualisaties. Maar zoals zo vaak geldt ook hier: less is more. Om je te helpen bij het bouwen van effectieve Power BI dashboards nemen we je aan de hand van 10 gouden tips mee in de wereld van Power BI visualisaties. Want wat maakt een rapportage dan effectief? Wat betekent de leesrichting van gebruikers voor de inrichting van je rapportages en hoe zet je kleuren effectief in binnen Power BI?

Die kennis en ervaring delen we graag met onze relaties. Op dinsdag 23 november namen we tijdens een online inspiratiesessie ruim 90 relaties mee in de wereld van Power BI visualisaties. Aan het woord zijn Wouter Huigen en Sil Hofland. Wouter spreekt als Business Consultant bij Laudame Financials regelmatig opdrachtgevers over de mogelijkheden van Power BI en Sil is momenteel werkzaam als Power BI Consultant. Via deze link kan je de slides van de inspiratiesessie bekijken.

 

Wil jij meer weten over de mogelijkheden van Power BI voor jou of je organisatie, maar kom je er maar niet aan toe? Of wil je geïnspireerd worden door de mogelijkheden die Power BI heeft te bieden? Eerder dit jaar organiseerden we verschillende inspiratiesessies.

De kracht van Power BI

Tijdens deze inspiratiesessie namen we relaties mee in de wereld van dashboards, BI, rapportages en de kracht van Power BI. Je kunt de sessie bekijken via onderstaande link:

Een succesvolle transitie naar datagedreven werken (met Power BI)

Tijdens deze inspiratiesessie namen we relaties mee in de wereld van datagedreven werken. Wat zijn de randvoorwaarden? Hoe bouw je aan een breed gedragen rapportagestructuur en wat verstaan we eigenlijk onder datagedreven werken? Je kunt de sessie bekijken via onderstaande link:

Meer informatie over onze Power BI aanpak of inspiratiesessies & trainingen?

Ik vertel je er graag meer over. Laat je gegevens achter via het formulier, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

Wouter Huigen 06 42 09 78 45 Stuur een bericht Bel mij terug