Laudame Financials Ontdek meer

Transitie naar datagedreven werken (met Power BI)

Bij Laudame Financials zien we Power BI niet als een tool die zo snel mogelijk geïmplementeerd moet worden om visueel sterke rapportages op te leveren. We geloven in duurzame Power BI oplossingen, die jaren mee kunnen, maar ook flexibel genoeg zijn om bij te sturen wanneer nodig. Geen quick en dirty implementatie, maar een gestructureerde en verfrissende aanpak om door middel van Power BI uw business intelligence te optimaliseren. En dat eindigt niet bij de implementatie. Door gebruikers mee te nemen in de ontwikkeling, op te leiden en te trainen in het gebruik, ontstaat er cultuur waarin BI een belangrijke rol inneemt. Een belangrijk element daarin is de transitie naar datagedreven werken (met Power BI).

In deze tweede Laudame Financials inspiratiesessie rondom het thema Power BI nemen Timo Vermeulen en Wouter Huigen je mee in de wereld van datagedreven werken. Wat zijn de randvoorwaarden? Hoe bouw je aan een breed gedragen rapportagestructuur en wat verstaan we eigenlijk onder datagedreven werken? Aan de hand van praktijkervaringen en live demo-omgevingen in Power BI deelt Timo zijn jarenlange ervaringen als Power BI consultant bij o.a. Shell, Eneco en Plantise. Daarnaast vertelt Wouter vanuit zijn ervaring als Business Consultant over de interactie met opdrachtgevers over het thema datagedreven werken.

De kracht van Power BI

Wil jij meer weten over de mogelijkheden van Power BI voor jou of je organisatie, maar kom je er maar niet aan toe? Of wil je geïnspireerd worden door de mogelijkheden die Power BI heeft te bieden? Eerder dit jaar organiseerden we een inspiratiesessie met het thema ‘De kracht van Power BI’ waarin we relaties laagdrempelig en interactief kennis hebben laten maken met de mogelijkheden in Power BI. Je kunt de sessie bekijken via onderstaande link:

Power BI Trainingsaanbod

We organiseren doorlopend diverse trainingen op het gebied van Power BI waarin je in de ‘Fundamentals trainingen’ een solide basis opbouwt of je kennis en ervaring nog verder uitbouwt tijdens een training ‘Advanced Reporting’. Ben jij klaar om de volgende stap te zetten?

Meer informatie over onze Power BI aanpak of inspiratiesessies & trainingen?

Ik vertel je er graag meer over. Laat je gegevens achter via het formulier, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

Wouter Huigen 06 42 09 78 45 Stuur een bericht Bel mij terug