Laudame Financials Ontdek meer

De kracht van Power BI

Bij Laudame Financials zien we Power BI niet als een tool die zo snel mogelijk geïmplementeerd moet worden om visueel sterke rapportages op te leveren. We geloven in duurzame Power BI oplossingen, die jaren mee kunnen, maar ook flexibel genoeg zijn om bij te sturen wanneer nodig. Geen quick en dirty implementatie, maar een gestructureerde en verfrissende aanpak om door middel van Power BI uw business intelligence te optimaliseren. En dat eindigt niet bij de implementatie. Door gebruikers mee te nemen in de ontwikkeling, op te leiden en te trainen in het gebruik, ontstaat er cultuur waarin BI een belangrijke rol inneemt.

Die kennis en ervaring delen we graag met onze relaties. Op dinsdag 8 juni namen we tijdens een online inspiratiesessie ruim 70 relaties mee in de wereld van dashboards, BI, rapportages en de kracht van Power BI en de opname van deze sessie delen we graag met je.  Tijdens deze inspiratiesessie kwamen de volgende onderwerpen aan bod:

  • BI-trends en ontwikkelingen
  • Rapportagemogelijkheden van Power BI
  • Live Demo
  • Tips voor een vliegende start

 

Aan het woord zijn Wouter Huigen en Jarno Visser. Wouter spreekt als Business Consultant bij Laudame Financials regelmatig opdrachtgevers over de mogelijkheden van Power BI en Jarno werkt nauw samen met Laudame voor de doorontwikkeling van Power BI (trainingen).

Een succesvolle transitie naar datagedreven werken (met Power BI)

Wil jij meer weten over de mogelijkheden van datagedreven werken, maar kom je er maar niet aan toe? Of wil je geïnspireerd worden door de mogelijkheden die Power BI heeft te bieden op dat gebied? Eerder dit jaar organiseerden we een inspiratiesessie met het thema ‘Succesvolle transitie naar datagedreven werken (met Power BI). Je kunt de sessie bekijken via onderstaande link:

Meer informatie over onze Power BI aanpak of inspiratiesessies & trainingen?

Ik vertel je er graag meer over. Laat je gegevens achter via het formulier, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

Wouter Huigen 06 42 09 78 45 Stuur een bericht Bel mij terug