Laudame Financials Ontdek meer

Interim finance

Op zoek naar een Interim Finance professional? Laudame bemiddelt interim finance professionals binnen accounting, finance, controlling en projectmanagement. Maar we gaan verder dan dat. We richten ons op het verder helpen van uw organisatie. Met ruim 21 jaar ervaring binnen interim finance bent u verzekerd van de best passende kandidaat. Bij iedere interim finance opdracht streven we naar de perfecte match. Daarbij houden wij rekening met uw bedrijfscultuur en de ambitie en ervaring van de interim financial, zodat elke interim opdracht zowel vakinhoudelijk als persoonlijk een succes wordt!

'Je merkt dat het bij Laudame draait om meer dan alleen shareholder value. Ze willen echt een zinvolle en blijvende footprint achterlaten'

Interim finance opdracht

Waar wij in elke interim finance opdracht voor gaan? Laudame gaat voor een finance professional die uitgedaagd wordt in zijn werk en daardoor de kans krijgt om te groeien. Wij geloven namelijk dat onze opdrachtgevers daar ook de vruchten van plukken. Daarnaast mag u er op rekenen dat we bij Laudame altijd streven naar een langetermijnrelatie en duurzaam resultaat. Omdat interim finance opdrachten vaak complexe vraagstukken met zich mee brengen, stellen wij hoge eisen tijdens het werving en selectie traject van interim finance professionals. Zowel vakinhoudelijk als persoonlijk moeten we 100% geloven in de match, zodat de uitvoering van uw interim finance opdracht een succes wordt.

We doen geen concessies bij het selecteren van de beste professional op basis van uw nauwkeurig vastgestelde wensen en eisen. Dat betekent dat wij geen mensen voorstellen die we niet persoonlijk kennen. We zijn er trots op dat opdrachtgevers onze werkwijze en professionals waarderen en daardoor vaak bij ons terugkomen. Hierdoor zijn we in staat om blijvend met u mee te denken, in welke positie en binnen welk bedrijf u ook werkzaam bent. In samenwerking met Laudame Financials mag u rekenen op:

  • Doorlopende afstemming tijdens de interim finance opdracht
  • Ruim 21 jaar ervaring
  • Een intrinsiek gemotiveerde en verbeteringsgerichte interim finance professional

Interim financials

Voor het vervullen van de interim finance rollen beschikt Laudame naast haar eigen team van financials over een hecht en persoonlijk netwerk van freelancers en samenwerkingspartners. Laudame bemiddelt verbeteringsgerichte en intrinsiek gemotiveerde interim finance professionals. Ook hierin blijkt dat wij altijd gaan voor de perfecte match. Wij zullen namelijk nooit iemand van ons eigen team voorstellen als wij geloven dat één van de freelancers uit ons netwerk beter past bij de opdracht.

Interim finance voor u?

Heeft u een openstaande interim finance opdracht? We denken graag met u mee over de mogelijkheden en kansen binnen uw organisatie. Ook vertellen we graag meer over onze bijzondere aanpak en waarom vrijwel alle opdrachtgevers daarom regelmatig bij ons terugkomen. Neem gerust contact op met één van onze business consultants voor een kennismaking.

Meer weten of kennismaken?

Ik vertel u graag meer over onze aanpak. Neem contact op of laat uw gegevens achter via het formulier. Dan neem ik zo snel mogelijk contact met u op.