Laudame Financials
ga naar laudame.nl Download de Twopager

  

Strategieontwikkeling en implementatie voor ESG Reporting

Als (financieel) eindverantwoordelijke zult u het toenemende belang herkennen dat uw bedrijf een integraal doordachte strategie heeft. Vanuit de CSRD-richtlijnen zult u de komende jaren ook geconfronteerd worden met een rapportageverplichting over niet financiële doelen en resultaten. Het is ook mogelijk dat uw bedrijf zelf nog niet verplicht is om te rapporteren, maar wel informatie moet aanleveren aan een groter bedrijf dat deze verplichting al wel heeft.

De implementatie van ESG CSRD-rapportage is een maatwerk traject dat we benaderen in 5 fasen. Vanwege de complexiteit van een volledig implementatietraject pakken we het project gefaseerd aan, met voor elke fase een concreet opdrachtvoorstel.

Download de Twopager
Strategieontwikkeling en implementatie voor ESG Reporting - Laudame Financials
Laudame Financials Ontdek meer
01
2

Laudame brengt advies tot leven in de praktijk

Laudame is uw partner bij het ontwikkelen en implementeren van een CSRD-conforme rapportagestructuur. We combineren onze projectmanagement- en dashboarding-ervaring met de aanvullende kennis van ESG-specialisten. Door deze combinatie kunnen we het project op een efficiënte manier uitvoeren. Onze consultants maken inzichtelijk welke onderwerpen materieel zijn voor uw organisatie en creëren op basis daarvan een rapportagestructuur die past bij uw organisatie. Daarnaast zorgen we voor goede afstemming tussen de verschillende lagen in uw organisatie én schakelen we met uw accountant om ervoor te zorgen dat de opgeleverde rapportagestructuur ook daadwerkelijk geaudit kan worden. We zorgen voor resultaat dat écht beklijft, doordat we tijdens het transitieproces samenwerken met de medewerkers in uw organisatie en hen begeleiden bij het integreren van een nieuwe werkwijze in de organisatie.
Lees meer over onze aanpak

Doorpraten over de mogelijkheden voor uw organisatie?

Ik vertel u graag meer over onze aanpak en specialisten.

Leendert Bos

Projectmanager

Op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen?

Luister dan eens naar onze podcast