‘Wij zijn op zoek naar een partner waarmee wij de juiste klik hebben’

Paul Gouweleeuw, Finance Manager bij Total Specific Solution

Tijdens onze eerste afspraak hebben we met elkaar gespard om te komen tot het juiste profiel waaraan de kandidaat moest voldoen’, vertelt Paul. Paul is Finance Manager bij Total Specific Solution (TSS) en continu op zoek naar high potentials die zijn finance team komen versterken.

Het is niet de eerste kennismaking van Paul met Laudame Financials. Zijn vrouw, die ook financial is, had al eerder kennis gemaakt met Laudame. ‘Ze heeft een keer in een werving & selectie traject gezeten en diverse gesprekken met Laudame gevoerd. Toen ik haar vertelde dat ik goede financials zocht, vertelde ze mij over Laudame. Na hun website bezocht te hebben, heb ik een afspraak gemaakt’. Paul vertelt dat er direct een goede klik was en dat hij aanvoelde dat Laudame bij TSS zou passen.

Hoge eisen
Total Specific Solution is de moederorganisatie van verschillende, dynamische en snel groeiende software organisaties. Zij richten zich uitsluitend op de virtual markets en bieden MKB-organisaties branche-specifieke oplossingen aan. Voor de finance organisatie zijn zij altijd op zoek naar specialisten en in veel mindere mate naar generalisten. ‘Wij zijn een organisatie die staat voor de kernwaarden TOV: toegewijd, ondernemend en vooruitstrevend. Hierbij zoeken we kandidaten die beschikken over het juiste DNA-profiel. Mensen die continu willen zoeken naar verbetering, groei en ontwikkeling.’, vertelt Paul. ‘Laudame snapte snel wie wij nodig hadden en begreep de hoge eisen. De eisen die Laudame stelt aan haar kandidaten passen heel goed bij het TOV-DNA van TSS. Tijdens de gesprekken daagde ze mij uit om echt te komen tot het juiste profiel van de gewenste kandidaat. Dat heb ik echt gewaardeerd’.

Een soepel proces
’Het proces daarna verliep soepel, het contact was goed en al snel ontving ik 2 cv’s van goede kandidaten. Ik kon echt merken dat de voorselectie heel nauwkeurig was verlopen, ze hadden de kandidaten al meerdere keren gesproken en zeker niet alleen geselecteerd op basis van een cv of telefonisch contact’.

Paul vertelt dat de kandidaat inmiddels bij TSS gestart is en naar volle tevredenheid werkzaam is in zijn finance team. ‘Laudame staat voor kwaliteit en dat is een van de voorwaarden waarom TSS Laudame als partner heeft uitgekozen’, zo sluit Paul af.