Laudame Financials Ontdek meer

Denk jij na over een overstap vanuit de accountancy naar het bedrijfsleven? Als interim financial bij Laudame komt het beste van die twee werelden samen. Je hebt de flexibiliteit en afwisseling van verschillende organisaties en opdrachtgevers én genoeg tijd en invloed om daadwerkelijk verbeteringen door te voeren. Dat klinkt misschien te mooi om waar te zijn. Daarom gaan we in deze podcast in gesprek met Jeroen Holleman, Johanna Bijvank en Martijn Erkens. Drie collega’s die de overstap hebben gemaakt vanuit de accountancy naar Laudame. Zij vertellen over:

  • Het beeld van interim / detachering binnen de accountancy;
  • De keuze voor Laudame Financials;
  • De ontwikkeling tijdens en naast je opdrachten;
  • Het teamgevoel bij Laudame;
  • Waarom interim finance iets voor jou kan zijn.

Doorpraten over jouw mogelijkheden?

We hopen dat deze podcast je een goed beeld geeft van de mogelijkheden als interim financial bij Laudame. Nu zijn we vooral benieuwd naar jou! Jij bent gericht op het maken van een goede vervolgkeuze; geen experimenten, maar gedegen nadenken over jouw volgende stap. In dit proces denken wij graag met je mee door antwoorden te bieden op jouw vragen, maar vooral door te prikkelen en samen op zoek te gaan naar jouw diepere motivatie en beleving. Je bent bij ons van harte welkom voor een informeel kopje koffie of een uitgebreide kennismaking bij ons op kantoor.

Benieuwd naar jouw mogelijkheden bij Laudame?

Ik vertel je graag meer over onze aanpak. Stuur mij gerust een berichtje. Liever teruggebeld worden? Vul dan het formulier in.

Stephanie Kosten 06 31 99 18 83 Stuur een bericht Bel mij terug