Laudame Financials Ontdek meer

Op zoek naar een interim business controller?

Bent u per direct op zoek naar een interim business controller of komen er veranderingen binnen uw organisatie aan die vragen om tijdelijke versterking door een business controller? Dan bent u bij Laudame Financials aan het goede adres. U mag rekenen op 20 jaar ervaring in het creëren van de perfecte match tussen de klantvraag en hoogopgeleide interim financials. Wij geloven in langdurige relaties en zijn daarom scherp op de kwaliteit van de financial, opdrachtgever en uiteraard van onze eigen dienstverlening.

  • Binnen twee weken een perfecte match
  • Trefzeker en snel
  • Meer dan de originele opdracht
'Onze belangrijkste vaardigheid is ons inlevend vermogen in kandidaten, opdrachtgevers en het vakgebied van onze opdrachtgevers'

Hoe ziet het inhuren van een interim business controller via Laudame Financials er uit?

Laudame Financials gaat verder dan het bemiddelen en detacheren van gedreven interim business controllers. Wij richten ons op het verder helpen uw organisatie. De adviserende rol die we graag innemen komt voort uit onze kennis van de business, de jarenlange ervaring én de expertise van onze mensen. Door scherpe vragen te stellen en kritisch mee te denken brengen we uw organisatie en afdeling verder. Het resultaat? Een nauwe samenwerking waarin onze finance professionals kunnen excelleren en u mag rekenen op een zorgvuldige, betrokken en loyale partner die zich inzet om meer te bereiken dan alleen het uitvoeren de opdracht.

Onze interim business controllers zijn verbeteringsgericht, voelen zich verantwoordelijk voor het succes van uw organisatie en zijn intrinsiek gemotiveerd om het beste uit zichzelf, de opdracht en de organisatie te halen.

Meer weten over onze dienstverlening?

Ik vertel u er graag meer over. Vul het formulier in dan bel ik u zo spoedig mogelijk terug.

Aan de slag als interim business controller via Laudame Financials?

Als interim business controller weet jij voor onze opdrachtgevers, door je gedegen kennis van finance, ervaring in BI en skills in Excel, iedere dataset om te toveren in waardevolle business insights. Of het nu gaat om de impact van sales incentives, ‘slice and dice’ resultaten over de afgelopen periode of het signaleren van een mogelijkheid tot procesverbetering: jij ontdekt deze mogelijkheden en weet ze na een analyse ook intern te ‘verkopen’ aan alle stakeholders. Opdrachten lopen voor een periode van gemiddeld zo’n 10 maanden. In die periode kun je dus zaken écht oppakken en blijvend resultaat realiseren. Na het afronden van je opdracht kun je bij een andere opdrachtgever je toegevoegde waarde leveren. Onze Business Controllers zijn onder anderen actief bij opdrachtgevers als Eneco, Heineken en The Greenery. Door ons uitgebreide netwerk en langdurige relaties met opdrachtgevers weten wij je te matchen aan de opdracht die echt bij je past.