Laudame Financials Ontdek meer

Wat ga je doen als Finance Trainee

Als Finance Trainee bij Laudame Financials ben je verantwoordelijk voor het oppakken van tijdelijke projecten bij opdrachtgevers. Deze opdrachten kunnen behoorlijk verschillen; waar je bij de ene opdracht voornamelijk bezig bent met het wegwerken van achterstanden, focus je je bij de andere opdracht meer op het ondersteunen van de projectadministratie. In beide gevallen is het essentieel om grip te krijgen en te houden op financiële data, zodat je van toegevoegde waarde bent voor de opdrachtgever. Het verschilt per opdracht hoeveel vrijheid je krijgt en hoeveel interne overleggen je hebt.

Financiële administratie komt neer op het juist verantwoorden van financiële gegevens. Sommige opdrachtgevers zoeken tijdelijk ondersteuning, bijvoorbeeld wanneer een collega met zwangerschapsverlof gaat. Je houdt dan de administratie op orde en kunt wellicht verbeteringen doorvoeren. Sommige opdrachtgevers worstelen met financiële (administratieve) achterstanden, zoals (te) veel openstaande postenlijsten. Aan jou de taak om orde te scheppen in de chaos en alles juist te documenteren, zodat de financiën weer volledig op orde te zijn zodra je opdracht eindigt.

Het is niet alleen belangrijk dat jij van waarde bent voor de opdrachtgever, maar ook dat de opdrachtgever van waarde is voor jouw ontwikkeling. Daarom vul je bij de start en afronding van je opdracht een feedbackformulier in over je ontwikkeling die je maandelijks met je manager bespreekt. Je weet ongeveer een maand van tevoren wat je volgende opdracht wordt, maar soms hoor je dit pas als je huidige opdracht is afgelopen. Je opdrachten worden uitgekozen door een Business Consultant op basis van jouw ontwikkelwensen en -doelen.

Wat krijg je?

 • €28.000 – €40.000 bruto p/j (afhankelijk van kennis en ervaring)
 • 13e maand
 • 40-urige werkweek
 • 25 vakantiedagen
 • Ontwikkelingsmogelijkheden via de Laudame Academy + mogelijkheden voor het volgen van een (post)master
 • Auto van de zaak
 • Jaarlijkse skivakantie met de organisatie
Als je het leuk vindt om in het diepe gegooid te worden bij een opdrachtgever, en je het een uitdaging vindt om grote financiële achterstanden weg te werken en uit te pluizen, dan is dit een baan voor jou.

Wat breng je mee

 • HBO / WO werk- en denkniveau
 • Affiniteit met Excel
 • Verbeteringsgericht
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
 • Je bent gedreven en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel

Werken bij Laudame Financials

Laudame Financials optimaliseert de financiële bedrijfsvoering van opdrachtgevers en versterkt op deze manier organisaties. Laudame Financials is een Nederlandse zakelijke dienstverlener die financials bemiddelt voor tijdelijke en vaste functies én helpt ontwikkelen. Door kritisch te zijn tijdens het selectie- en plaatsingsproces en door de achtergrond in finance, realiseert Laudame de perfecte match. De belangrijkste vaardigheid is dan ook het inlevend vermogen in kandidaten en opdrachtgevers. De professionals staan centraal, in de overtuiging dat ook opdrachtgevers daar de vruchten van plukken.

De bedrijfscultuur van Laudame kenmerkt zich door gedegenheid en gedrevenheid. Alle collega’s bij Laudame zijn gericht op verbetering en er wordt op een eerlijke manier met elkaar gecommuniceerd. Daarnaast is er genoeg ruimte voor trainingen, opleidingen en natuurlijk ook ontspanning: denk aan de kantoorkroeg en jaarlijkse skivakantie.

Laudame werkt voor allerlei opdrachtgevers, zoals Heineken, Eneco en Shell.

Bekijk bedrijfsprofiel van Laudame Financials