Laudame Financials Ontdek meer

Finance Detachering Laudame

Laudame Financials is uw vertrouwde partner op het gebied van finance detachering. Met ruim 24 jaar ervaring binnen de financiële detachering bent u verzekerd van de best passende kandidaat. Eén van de belangrijkste vaardigheden binnen dit proces is ons inlevend vermogen in kandidaten, opdrachtgevers en het vakgebied waarin u actief bent. Wij stellen de professional altijd centraal, in de overtuiging dat u daar ook de vruchten van plukt. Onze interim financials zijn namelijk intrinsiek gemotiveerd, verantwoordelijk en verbeteringsgericht. Het zit in hun DNA om organisaties, processen, samenwerkingen en resultaten te verbeteren. Wanneer zij uitgedaagd worden in de opdracht komen zij tot het beste resultaat, en daar plukt u de vruchten van.

Wij doen geen concessies bij het selecteren van de beste finance professional. Op basis van de intensief besproken en nauwkeurig vastgestelde wensen stellen we één interim professional voor. Geen stapel CV’s, maar de perfecte match! Wij werken sterk persoonlijk, u mag voor, tijdens en na de plaatsing rekenen op één business consultant voor integrale begeleiding, een zorgvuldige intake en doorlopende afstemming. Ook vindt er altijd een eindevaluatie plaats om onze dienstverlening te blijven verbeteren.

Financieel Detacheringsbureau

Als verbeteringsgericht finance detacheringsbureau zorgen wij voor continue ontwikkeling van onze professionals, zowel vakinhoudelijk als persoonlijk. Zo investeren we bij veel van onze professionals in een gerichte Master opleiding binnen Finance of Control. Daarnaast stimuleren we de ontwikkeling van professionals vanuit de Laudame Academy in de vorm van coaching, intervisiegroepen waarin ervaringen worden gedeeld en professionele trainingen.

  • Financiële detachering op maat
  • Doorlopende afstemming tijdens de opdracht
  • Een intrinsiek gemotiveerde en verbeteringsgerichte finance professional
'Onze belangrijkste vaardigheid is ons inlevend vermogen in kandidaten, opdrachtgevers en het vakgebied van onze opdrachtgevers'

Finance Detachering voor u?

Bent u op zoek naar intrinsiek gemotiveerde en verbeteringsgerichte finance professionals die binnen uw organisatie het verschil kunnen maken? We denken graag met u mee over de mogelijkheden en kansen binnen uw organisatie en vertellen u graag meer over onze aanpak. Neem voor een kennismaking contact op met één van de business consultants.