Laudame Financials Ontdek meer

Laudame Financials belooft jou, als interim financial in ons eigen team, de optimale groeicurve in je carrière. Door de variatie aan behoeften van onze opdrachtgevers zijn wij in staat om voor financials keer op keer de perfecte match te realiseren.

Laudame Finance borrel in Café de Hef, de eigen kroeg van Laudame Financials

Laudame cultuur

Het DNA van beter!

Laudame Cultuur
Laudame Academy

Laudame Academy

Jouw ontwikkeling staat centraal

Jouw ontwikkeling staat centraal

De perfecte vervolgstap

Heb je al een aantal jaar ervaring en ben je op zoek naar de perfecte vervolgstap om jouw financiële carrière in de juiste richting te sturen? Als interim financial krijg je de kans om je opgedane kennis en ervaring toe te passen binnen afwisselende en uitdagende omgevingen. Samen bepalen we je ontwikkelbehoeften en gaan we op zoek naar opdrachten waarin je nog meer waarde kan toevoegen én jezelf volop blijft ontwikkelen. Het voordeel van interimmer zijn is daarbij dat we die koers in elke nieuwe opdracht kunnen aanscherpen.

Wil jij gericht verder groeien en onder optimale omstandigheden werken aan het realiseren van je ambitie? Dan ben je als finance professional bij Laudame Financials op de juiste plek. Ontdek jouw mogelijkheden als interim financial door je in te schrijven voor de carrièremailing.

Waarom zou je kiezen voor een carrière als interim financial?

Als interim financial bij Laudame krijg je de kans om op een gerichte manier je idealen waar te maken. Dat blijkt wel uit het verhaal van Maris. Binnen vijf jaar groeide hij van ‘iets met finance’ naar finance manager en coacht hij als managing consultant een team van financials binnen Laudame. Door de variatie aan behoeften van onze opdrachtgevers zijn wij in staat om voor financials met uiteenlopende ervaring keer op keer de perfecte match te realiseren.

Naast de uitdagende opdrachten mag je rekenen op de begeleiding die nodig is om jou als financial te laten ontwikkelen. Denk aan persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden, doelgerichte training, coaching en de mogelijkheid om verder te studeren. Daarnaast kom je te werken in een hecht team. Ondanks het feit dat je je Laudame collega’s niet dagelijks ziet, is de sterke band tussen onze medewerkers iets waar we trots op zijn. Die band versterken we tijdens de maandelijkse uitjes of borrels en de jaarlijkse skireis met het team. Maar ook tijdens de gezamenlijke intervisies en vakinhoudelijke avonden.

"Laudame bindt door te boeien, elke opdracht weer!" Maris Moerman, managing consultant en interim financial bij Laudame

Kennismaken met Laudame Financials?

Wij nemen uitgebreid de tijd om elkaar te leren kennen en te ontdekken wat jou beweegt en wat je ambities zijn. Ook vertellen wij graag over de manier waarop we werken omdat we trots zijn op wat we doen en hoe we jou een optimale groeicurve kunnen bieden. Door de variatie aan behoeften van onze opdrachtgevers zijn wij in staat om voor financials keer op keer de perfecte match te realiseren. Samen bepalen we jouw doelen en de route daarnaartoe. Het mooie aan interimmer zijn is dat we die koers in elke opdracht kunnen aanscherpen. Zo intensief en persoonlijk groei je als financial nergens anders.

Doorpraten over jouw mogelijkheden?

Ik vertel je graag meer over onze aanpak. Stuur mij gerust een berichtje. Liever teruggebeld worden? Vul dan het formulier in.