Laudame Financials Ontdek meer
Laudame Financials | Werving & Selectie Finance

Lees het verhaal van Stephanie

Stephanie Kosten, aangenaam! Ik ben Teamlead van het Recruitment en Werving & Selectie Team van Laudame. Na een aantal jaar als Corporate Recruiter kwam ik in gesprek met Gilles, de oprichter van Laudame. Hij vertelde over zijn verhaal en visie met Laudame en daar werd ik enorm enthousiast van. In augustus 2019 maakte ik de overstap naar Laudame.

Lees het verhaal van Stephanie
Podcast Recruitment Consultant

Podcast over de rol als Recruitment Consultant

Ben jij meer van het luisteren dan van lezen? Dat komt goed uit. In deze podcast-aflevering van ‘Aan tafel bij Laudame’ gaat Niels van der Plas het gesprek aan met collega’s Albert Mastenbroek, Leendert Kamsteeg en Stephanie Kosten over de rol als Recruitment Consultant.

Luister de podcast op Spotify
Leendert Kamsteeg Recruitment Consultant bij Laudame Financials

Lees het verhaal van Leendert

Leendert is ruim twee jaar geleden gestart als Recruitment Consultant en sindsdien steekt hij zijn aanstekelijke energie in het werven van topkandidaten voor onze opdrachtgevers. In dit artikel vertelt Leendert over zijn eerste indrukken bij Laudame, zijn visie op recruitment en zijn doelen voor de komende jaren.

Lees het verhaal van Leendert
Werving & Selectie en Recruitment team Laudame Financials

Bekijk de vacature

Als Recruitment Consultant bij Laudame Financials acteer je als ware business partner en adviseur richting onze kandidaten en (interne) opdrachtgevers. In deze specifieke en krappe arbeidsmarkt maken wij het verschil door écht verbinding te maken en door duurzame matches te realiseren. Klinkt als een mooie uitdaging?

Bekijk de vacature
Op dit moment bestaat ons team uit 9 collega’s: Albert, Frederique, Iris, Jaela, Jonna, Kike, Kim, Leendert en Stephanie. We hebben een strak plan liggen om onze groeiambitie de komende jaren te realiseren en daarom zijn we op zoek naar jou!

Een bedrijfscultuur waar we trots op zijn

Een gave baan bestaat naast de inhoud van je rol voor een groot deel uit de collega’s met wie je samenwerkt, je werkomgeving en de bedrijfscultuur. Zelf zijn we ervan overtuigd dat je onze cultuur pas écht proeft als je langskomt bij ons op kantoor. Dan merk je dat we hard werken met veel gedrevenheid en energie, maar ook veel oog hebben voor de persoonlijke verbinding met elkaar. We werken nauw samen en genieten van de dynamiek van de business. Omdat we die verbinding zo waardevol vinden, investeren we daar graag in. Zo organiseren we jaarlijks meerdere vakinhoudelijke leerdagen, sportieve evenementen, teamborrels in onze eigen kroeg De Hef, een spectaculair kerstdiner, de Laudame dag waar ook alle partners en kinderen aansluiten en als kers op de taart vliegen we ieder jaar naar Oostenrijk voor een paar onvergetelijke dagen met elkaar in de sneeuw. Het resultaat? Een hechte club waar je je thuis voelt!

Kennismaken met Laudame Financials?

Een hoop informatie, dat beseffen we goed. Desondanks valt er nog véél meer te vertellen! Wil jij ontdekken wat Laudame Financials jou te bieden heeft en hoe jij onderdeel kan worden van de groei van Laudame? Je bent van harte uitgenodigd om eens langs te komen op kantoor. Bijvoorbeeld op vrijdagmiddag op de vaste VRIJMIBO in onze eigen kroeg ‘De Hef’. We leren je graag kennen!

Wil jij doorpraten over de functie als Recruitment Consultant bij Laudame Financials?

Ik vertel je er graag meer over. Laat je gegevens achter via het formulier, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

Kimberley Frederiks 06 41 26 15 36 Stuur een bericht Bel mij terug
Meer weten? App Kimberley Frederiks:
06 41 26 15 36