Laudame Financials Ontdek meer
Datum 15 februari 2022
Tijdstip 16:00 - 17:00
Locatie Online
PE-punten 1

Power BI biedt oneindig veel mogelijkheden op het gebied van dashboarding en reporting. Maar zoals zo vaak geldt ook hier: less is more. Op 23 november organiseerden we daarom de inspiratiesessie ’10 gouden tips voor effectieve Power BI dashboards’ waarin we aan de hand van 10 gouden tips bespraken waar effectieve Power BI visualisaties aan moeten voldoen. Deze sessie kun je terugkijken op deze pagina.

Als vervolg op deze sessie organiseren we een inspiratiesessie waarin we je stapsgewijs verder meenemen in de wereld van effectieve Power BI dashboards. Stap voor stap doorlopen we een proces waarin een ineffectief dashboard steeds verder geoptimaliseerd wordt volgens de principes van effectieve dashboarding. Wat zijn de aandachtspunten, welke stappen doorloop je en hoe ziet dat er in de praktijk uit in Power BI? Op dinsdag 15 februari van 16:00 tot 17:00 bespreken we deze principes aan de hand van voorbeeldrapportages en delen we de do’s & don’ts op het gebied van Power BI visualisaties en effectieve dashboards. Na afloop van deze inspiratiesessie heb je een goed beeld van de uitgebreide visualisatiemogelijkheden binnen Power BI en concrete handvaten om effectieve dashboards (binnen jouw organisatie) te ontwikkelen.

Deze sessie is bedoeld voor financials, managers of BI-eindgebruikers die:

  • een indruk willen krijgen van de uitgebreide visualisatiemogelijkheden in Power BI;
  • op zoek zijn naar een stappenplan voor het effectief opbouwen van je dashboards;
  • handvaten zoeken voor een universele opmaak van dashboards in Power BI.

 

Ben jij op zoek naar inspiratie en concrete handvaten om stapsgewijs effectieve dashboards te ontwikkelen binnen Power BI? Je bent van harte uitgenodigd voor deze inspiratiesessie. Ken jij iemand voor wie deze sessie ook relevant kan zijn? Stuur deze uitnodiging dan gerust door.

Meld je aan via de onderstaande button.

Meer informatie over onze Power BI aanpak of deze inspiratiesessie?

Ik vertel je er graag meer over. Laat je gegevens achter via het formulier, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.